Ya kızlar bi 30 lu haftalarımda çok duygusallaştım birde şimdi son haftamdayım yine aşırı duygusallık geldi en ufak bişeye gözlerimden yaşlar geliyo mesela en basiti eşim le yemek odasında oturuyoduk eşim kapatayım üşüyorum dedi bende hayır açık kalsın çok sıcak ev dedim ve pencere çok az aralıktı neyse bana başladı hasta olursan hastaneye getirmem falan dedi başladım ağlamaya 😣 ben bu ağlama isteğimi nasıl bastırabilirim
Hamileyken ağlamak
Ahududu- cok cok normal hormonlar :). Ozellıkle son hafta öyle oluyor biraz sabır 🥰🥰
bitterdelisi24 valla eski Halime dönmek istiyorum bir an önce ☺️ kolay ağlayan biri değildim bitti bitecek 40 haftalık oldum
Ahududu- Allah bir an önce kucagına almayı nasıp etsin 🥰 doğumun nasıl olucak
Ahududu- Ayy ayy 🤦🏻♀️ne dönemlerdi tam aşerme haftalarımda canım sabun köpüğü çekti 🥺 gece yatarken hemde eşimi kaldırıp söyledim. Saçmalama falan dedim ama canım öyle böyle değil ciddi anlamda çekti. Kalkıp sakladı, sakladı diye oturdum gecenin bir vakti ağladım 😂😂😂şimdi hatırlayınca çok gülesim geldi 😂😂
- Düzenlendi
bitterdelisi24 normal gözüküyor bi aksilik çıkmazsa 😍amin inşallah
Ahududu- Valla hiç sorma az önce bu postuna yorum yaparken eşimde bir anımızı söyledi oda hastaneye gitmiştik eşim için hamileyim yine sırada beklerken yaşlı bir amca idrarını yapamıyormuş yardım edin diye bağırıyordu oturdum adama hasta eşime ağlamadım o yaşlı amcaya ağladım o söyle bağırırken😂😂Rabbim şifa versin tabiki de ama benim ağlayışı görsen oturur ağlardın 😂😂
Ahududu- Benim son iki ayım ağlamakla geçti. Bakın bilinçli olarak değildi gün içinde bastırsam uykumda ağlardım tamamen hormonal. Uykudan her gece ağlayarak uyanır ben doğum yapmak istemiyorum diye hıçkırırdım, eşim sakinleştirirdi geri uyurduk. Hatta dünyanın en saçma olayı olabilir ama yine sebepsiz bir şekilde ağlarken eşim görmesin diye dolabın içine girerek ağlamışlığım da oldu. Tabi beni dolabın içinde ağlarken görmesi daha büyük rezillikti. Acaba delirdi mi diye düşünür gibi bir bakışı vardı o an. Hamileyken dolabın içine girip ağlamak nedir ya, dur biraz da şurada ağlayayım der gibi. 😄 velhasıl bastırmaya uğraşmayın daha çok ağlayasınız gelir. Salın gitsin 🥲
zarifhanim saldım gitti valla 😅 ama geceye kadarda güldüm sizde çok ağır atlatmışsınız
Ahududu- Çok rahat bir hamilelik geçirdim aslında ona rağmen son iki ayım hep ağlak geçti🥲. Doğum korkusuydu herhalde tarif edemiyorum ama geçti gitti. İnşallah sizde sağlıklı bir doğum sonrası gülerek hatırlarsınız ☺
Ahududu- iki gün önce ben oyun oynayacağım sen karşı koltukta otursan olur mu dediği için ağladım. Oyun oynamasına değil beni yerimden kaldırmasına ağladım sonra da kolum açıyor dedim😂
Aaah aaah bu ağlamak bizim başımıza neler açtı. Anlatayım hemen.😂 Kolumda his kaybı vardı geçmeyince acile gitmiştik. Doktor bakıyor işte kolumun neresi ağrıyor diye ben başladım ağlamaya ama öyle böyle değil. Bir de nasıl olmuş bilmiyorum biryerinde ufak bir morluk vardı kolumun. Kadın bana baktı eşim de kapıda bekliyor. Kapıyı kapattı niye ağlıyorsun noldu falan diye. Ben de bilmiyorum dedim. Sonra dedi ki eşin mi darp etti yoksa. Ben daha çok ağlamaya başladım ama neden gerçekten bilmiyorum. Güvenliği falan çağırdı eşime ters ters bakıyor. Topladım kendimi azcik dedim yok öyle bişey gerçekten. İnandirana kadar canım çıktı. Hamile olduğumu söyledim kadın kahkahayı bastı. Dedi ki neden en baştan söylemedin. Eşim çok utanmisti o zman. Aklımıza geldikce güleriz.😂
Ahududu- Eşimin doğum gününde pastayı üflediginde ağlamıştım hüngür hüngür ne ara bu yasa geldin diye 😂😂😂😂 bastiramasin bu duyguyu daha bide bunun lohusalıgi var😂 lohusayken eşim bana baksa niye öyle baktın diye agliyodum
zarifhanim Ahahahahahaha yaaa ,çok yaşa kahkaha attım 😅
Dolunayy Gerçekten o kadar saçmaydı ki nasıl teselli edeceğini bilemezdi eşim artık, ben doğum yapmak istemiyoruuuğğmm, çok korkuyoruğğm diyince bunun için çok geç değil mi derdi daha çok ağlardım. Bütün güzel anılarımın içinde hep bir gözyaşı var 🤣🤣
zarifhanim Tebessümle anılan gözyaşları,onunda güzelliği ayrı …☺️
Bizde eşimle TV de dizi izlerken doğuma giden bir kadın sahnesine denk gelmiştik ,kadın bağıra bağıra sancılarla gidiyor hastaneye . Neyse bende dedim ki dönüp eşime ,böyle bir şey yok hee dizilerde abartıyorlar bu sancı ancak suni sancı verildiği zaman olur ,bide beni doğuma giderken gör diye havalanmıştım😂
Benim doğum başladığı gece ,suyum geldi.. üzerimde beyaz bir gecelik ellerimi birleştirmişim bacaklarımı sıkıyorum ayaktayım ,eşimle gözgözeyiz suyum geldii diyorum ama dişlerim birbirine vuruyor korkudan . Sonra ben doğurmıcam şuan hazır değilim diye ağlamıştım 😂 Herkes seferber olup beni doğum yapmaya ikna etmeye çalışmıştı. Eşimde hep onunla dalga geçiyor şimdi😅
- Düzenlendi
Dolunayy hahahaha herkesin seferber olup sizi doğuma ikna etmeye çalışması 🤣🤣 Aynen öyle tebessümle anı kalıyor o an bizim için ne kadar komik olmasa da. Bu arada bende bağıranlar atıyor diyordum her tvde öyle bir sahne gördüğümde ama şahit oldum varmış 🤭🤭
zarifhanim Tabii canımm o an hiç komik gelmiyor ,hatta ikna etmeye çalışırken bir yandan bıyık altından gülüyorlardı bana onada aşırı bozulmuştum ,üstlerine çıkıp tepinesim gelmişti 😂
Şahit olduğun kişi suni sancı almadan mı bağırıyordu ?😅
Dolunayy Bende 7 saat suni sancı mağduru oldum, sessizce ağlıyordum sancı geldikçe. Ya bu bayanda hamileymiş korkutmayayım ama sadece kesi atılırken bağırmış bulundum. Çünkü hiç haber vermemişti halbuki şimdi kesi atacağız dese ben dişimi sıkar ona göre hazırlardım kendimi 🤭 bilmiyorum ki benden sonra doğuma bir kadın alındı baya çığlık çığlığaydı korkmuştum onu duyunca 🤭
zarifhanim Doğum anında çığlık çığlığa olması normal canıım muhakkak suni sancı vermişlerdir ona ondan bağırıyordur. Dizilerde bi anda doğum başlayıp karınlarını tutup bağırıyorlar yaa ,o abartı😅 normal doğal sancılar aralıklarla geliyor yaa hanii .
Kesi atılırken uyuşturulmadan mı atıldı ? Ben kesi atılırken hissetmemiştim uyuştuğu için
Dolunayy uyuşturulduğu halde hissettim. Doğumdan daha zor bir andı benim için 😰
zarifhanim Benim doğumdan önce en çok korktuğum kesi olayıydı.Hep çevremde doğum yapanlara ilk sorduğum soru kesilirken hissediyor musun oluyordu 😂 Neyse ki korktuğum gibi olmadı.. Senin ki uyuşmamışmıydı acaba ,ayy sızısını hissettim sanki 😖
- Düzenlendi
Dolunayy Ya çok anlık oldu keşke bekleselerdi bende ona bağlıyorum. Etrafımda bir sürü insan vardı, ebe iğneyi vurdu serum da takılıyordu önlüğünü giydi bir dakika sürmeden kesi attı. Gerçekten hafızamdan silinmesini istediğim bir sızı 😄