Selam kızlar, bir soru sormak istiyorum. Eşim her gün malum işi yapmak istiyor. Vardiyalı çalıştığı için genelde gece 12-1 de geliyor bende o saatlerde bebeğimi uyutmuş evi toparlamış oluyorum ister istemez yoruluyorum uykum gelmiş oluyor. Eşim bir gün yapmasak sürekli suratı asık geziyor bağırıp çağırıyor ilgisiz davranıyor. Yapmadığımızda sinirli olduğu için ufacık şeyler için çok büyük kavgalar ediyoruz akşam gelince yine istiyo benimde kalbim kırıldığı için isteksiz oluyorum. Yapmıyorum. Daha da hırçınlaşıyor. Sizce normal mi bende mi sıkıntı var ben anlayamıyorum. Bana bir akıl verir misiniz?

Fatmanur1 geri çevirmek yerine siz libido yükseltebilirsiniz bence 🥲 hergün hergün biraz abartı ama demekki stres atıyor 🤭 çok yorulduğunuzu anlatınca falan anlamıyor mu?

bitterdelisi24 her gün yapmıyorum zaten bende sıkılıyorum düşkün değilim yani. Beni uzaklaştırdı. Bebeğim 18 aylık hamile kaldığımdan beri problem yaşıyor ben herhangi birsey içim bile kavga etsek istemiyorum zaten canım yanıyor iyice soğuyorum. Ama bir de yaptığımızda en az iki kere istiyor. Yaptın ettin ara verdin tekrar yaptın duşuydu falan benim uyumam 2 saati buluyor. Yaptığımız gün çok anlayışlı sevgi dolu ama yapmadıysak suratıma bile bakmaz. Afedersiniz kendimi o biçim kadınlar gibi hissediyorum. Evlilik bundan ibaret değil ya

Fatmanur1 erken boşalma problemi falan mı var? İkinciyide istiyor diyorsun. Cidden abartı yani. Kısa sürüyorsa yeterli gelmiyor olabilir

Akrep evet erken bosalma problemi var bu yüzden ikinciyi istiyor. Ben bunu normal karşılıyorum. Benim anlamadığım nokta yapmadığımız için neden burnumdan getiriyor

Anladığım kadarıyla eşler arasında çoğunlukta istek açısından uyumsuzluk var çünkü bende eşimin isteksizliğinden dert yanıyorum mesela

Fatmanur1 Çok düşkün olabilir canım🤷🏻‍♀️ Her erkek sever ister ama gün yorgunluğun stresten dolayı araya bir kaç gün koyarak yapar. İş hayatında yorulmuyor sanırım. Yoksa can dayanmaz cidden

Akrep çokta yorucu bir işi var aslında. Bebekten önce çok aktiftik o yüzden belki şimdi problem yapıyor bilmiyorum

Fatmanur1 Sinirinin bununla alakası olduğuna emin misiniz? Şahsen biz haftada tek bir kerecik oda sadece bi tane yapıyoruz 🤦🏻‍♀️ Ben daha sinir küpü gibi geziyorum ortalıkta. Belki de asıl sinirlendiren şey yapmamanız değil yapmak istemediğinizi belirtme şekliniz olabilir.

Hergun istemesi degil ama geri cevirdiginde saldirganlasmasi bana normal gelmedi. Ortada aşırı bir durum var bence. Lakin yanlis yönlendirmek istemem belki de sen isteksizligini ister istemez yansitiyorsundur o da karsilik alamamaktan sıkılmıştır. Konusup orta yolu bulmak lazım.

Fatmanur1 olabilir canım ama senin için çok yorucu ya. İki günde bir normal, o bile yoruyor bazen insanı. Bu konuda anlayışsız olması da ayrı kırıcı

Fatmanur1 tabiki beni istemediğini düşünerek gergin oluyorum her konu için değil bu konu için kızıyorum haliyle .

Deleted10 her gün istemesini bende olağan karşılıyorum bazen sinirli olmasına anlam veremiyorum

Fatmanur1 ya duskun olsan bile hergun olmaz ki bırde ıkı kere ıstıyo.. sen konuş erken boşalıyorsun zaten de bı gun arayla yapın .. gercekten zor bi durum ya :(

alonedark eşim bu konu yüzünden sinirli oldugu için her şeye kızıyor Trip atıyor 😒