Akrep bitterdelisi24 genellikle baba genleri kalıcı oluyor dimi. Benim baba sarıymış anne de esmerlerin esmeri 😂 ben sarı olmuşum
bitterdelisi24 Akrep anne veya baba da baskın gen hangısıyse o oluyor .. sen kumral baba sarışın cocuk da baskın gen sarışın oluyor :) .. Baba sarıymış derken görmednmı babanı
Yasak_elma Ask_hosmus Ben dışarda koyu tonları tercih ediyorumSiyah ,kahve tonları,haki,lacivert Evde ise baya renkliyim😊😊Eşofmanlarım rengarenktir💃💙💚💛❤🧡💜Buarada beyaz tenliyim🤗
Eylemkaya07 Ask_hosmus Sarışın beyaz tenliyim tüm renkler yakışıyor bence . Ama gel gelelim ki dolabım hep siyah😂
Yasak_elma Ask_hosmus Evet açık tenli olduğum için çoğu renk yakışıyor bana.Ama ben koyulardan vazgeçemiyorum ya😍En fazla pastel tonları giyiyorum dışarda oda yazın☀️
Eylemkaya07 Ask_hosmus ay evet ya . Ben biraz balık etliyim siyah kiloyu fazla belli etmiyor o yüzden daha çok siyah alıp giyiyorum
Arasemir11 Ask_hosmus buğday tenliyim kırmızı çok sewerm tek bir üstüm o renk çoğunluk gold bej tonları somon acı kahve çok kullndqm renkler
Sedaa Ask_hosmus en sevdigim renk mor, bana da her renk yakışıyor aslinda ama en sık giydigim renkler. Kiremit rengi, bordo, kırmîzı, haki yeşili, saks mavisi ,siyah, mor, pembe, lacivet ve krem tonları 😂 ay dolabım rengarenkmiş. Bu arada beyaz tenliyim👩🏻
Ask_hosmus Sedaa sen bütün renkleri giyiyon baya ha😂😂 peki şalları nasıl ayarlıyon yaa ben hep siyah takıyorum herşeye cuk oturuyo resmen, sıkıldım artık siyah takmaktan sen nasıl uyum sağlıyorsun şallarla kıyafetleri🤷♀️
Sedaa Ask_hosmus bende genelde siyah takıyorum. Yazın özellikle renkli giyinirim. Mesela krem bol paça pantolon, üzerine kremit rengi tunik, üzerine kahverengi şal. Ya da mor bol paça pantolon, krem tunik, mor şal. Uyumlu giyinirim hep. Pembe tunigimin üzerine hep bordo şal takarim. Ya da simsiyah giyinip, sadece şalı renkli takarim. 😊😁 ya da tam tersi krem alt üst takım giyinip renkli şal takıyorum. Benim eşimde cok renklidir. 😂
Yasak_elma Ask_hosmus evet canım koyu renkler güneş çekiyor yazın.Hemde yaza koyu renkler yakışmıyo bence ya😀
Ask_hosmus Sedaa bak rengarenk şallarım var hepsi yepyeni duruyor 😂😂 neyse bende öyle yapardım önceden ama siyah pantolon giydiğim için sürekli siyah şal takıyorum 3,4 tane siyah pantolonum var kumaşları farklı farklı ama gel görelim ki siyah şaka takmış durumdayım kaynanam la annem de kızıyo için mi karardı diyo 🤭😂😂tabi eşte önemli😂🌺
KirmiziOjeli Ask_hosmus Beyaz buğday arası tenim, en çok siyah giyerim severim ❤️ Bu ara krem kahve renklerinide sık kullanmaya başladım
Acibaal Ask_hosmus kişiliğim renkli değil ama dolabımı baya renkli koyu renkler sayılıdır bugday tenliyim
Nazen En sevdiğim renk mor💜evime gelen anlar zaten😄ama en çok giyindiğim renk siyahtır beyaz ve griyide çok kullanırım renkli olmak istediğimde pembe,turuncu,sarı parçalarım var onları giyerim 🌸esmerle buğday arası bi tenim var