• Cinsellik
  • Erkekler zamanla ilişkıden soğur mu?

Kızlar erkekler bu süreden sonra sıkılıyor mu ilk zamanlar hergün aylar yıllar geçtikçe neden ilişki sıklığı degişiyor

Guzellik09 Heyecan seviyorlar. Farklı ortam farklı gecelik farklı farklı fanteziler. Böyle olunca bir şey eksilmiyor. Tabiki yeri gelince monoton da olması gerekli her zaman farklılıkta insanı alıştırır. Sıklığı ise en ufak strese göre aksayabiliyor. Zaman zaman isteksizlik normal

Akrep seni böyle postlarda görünce yorum yapmak istemiyorum karşılaşmamak için, sonra her zaman dert yandığımı düşüneceksin ahaha 🤣

Guzellik09 monotonluktan sıkılıyolar bence en azından kocam farklı bi gecelik farklı bi ortam eşimin isteğini artırıyo gün içinde de dillendirir bi daha mı sevişsek diye 😂

Guzellik09 hic hayatımda süslenmez püslenmezdim trıko siyah bi elbisem vardı heves edip giydim esim bune böyle hic yakısmıs mı o sarkan koca göbekle zaten kapıdan girer girmez yüzüme bile bakmadı dalga gecti cok cok zoruma gitmisti belli ki artık biseylerden sogumaya baslamıs dahada2senelik evliyiz tövbe ettim herzaman paspal olmak iyidir bi anlık heves edip giymistim böyle ayılara cirkin giymek yetiyor

Ozge49595 Sen bence kendin iç yap. Kendi değerini güzelliğini giymek istediğini yapmak istediklerini bir erkek için yapmaktan vazgeçme. Senin yerinde olsam inadına kendime bakardım kendim için.. Eşin odunmuş boşver senlik birşey değil 🙄

Guzellik09 17 yıllık evliyim eşim işi dolayısıyla bi yerlere gitmediği sürece 2 3 günde bir ilişkiye giriyoruz sürekli aynı şeyler sıkıyordur insanı biraz farklılık iyi gelebilir

Birmelekannesii hep pasapal giyiniyordum eilbiseyide uzun zaöamdır giymemistim hevesim giydim col severek begenerek giymistim halbuki ama bidaha giymem

Ozge49595 Bence giymelisin. Kendinden vazgeçme lütfen ❤️
                Sen yaşamak istediğin hayatı yaşamıyorsun farkındayım, ama insanın kaderi biraz da çabasına bağladır. Kendini değiştirebilirsin farklı yerlere gelebilirsin. Bunu kendin için yapmalısın. Bu hayata bir kere geliyoruz neden amaçsız boşuna geçsin. Sen kendine değer vermezsen kimseden sana değer verilmesini bekleme bu böyledir. Kıymetini bilirsen bilirler. Önce kendin için sonra çocuğun için güçlü bi kadın olmanı isterim.. İleride çocuğun seninle gurur duymalı ❤️