Kizlar lutfen yardimci olun. Normalde 2gun gecikme oluyor bende ama adet gunumde yani 4 ocakda kan testi verdim hcg 5 cikti. Hala adet olmadim ama test yapiyorum bisey cikmiyor. Sizce hamile olma sansim varmi? Ovulyasyon gunlerimi izledim deyerlendirdim. 1yildir cocuk istiyoruz lutfen bi bakin
Beta hcg
Aitaj_ 5 pozitif demek kan testini tekrarladınız mı ?
Yorumcuanneniz hayir malesef cocugu hastaneye goturdum o zaman verdim daha veremem evden cikamiyorum cocukla
Aitaj_ Vermeniz daha doğru olacak idrar testleri bazen yanıltıyor Allah gönlünüze göre versin⚘
Aitaj_ Allah gönlüne göre versin zaten hamileliğin belirtileri oluyor. Göğüs ağrısı, bel ağrısı, halsizlik vs tabi bunlar adet dönemindede oluyor ama annelik içgüdüsü var ben inanıyorum canım buna 1. Gebeliğimde 5 gün geçmişti kürtajla sonlandı ama 2. Gebeliğimde 3 gün geçmişti hissettim hamile olduğumu idrar testi yaptım çıkmadı kan testinde 3 haftalık hamilesin dedi doktor betadan şuan doğum yaptım tabi 7 aylık Allah korusun evlatlarımızı isteyen ve hakeden herkesede nasip eder inşallah 🙏🥳
Yorumcuanneniz biraz once bi arkadasimiz yazdi 5.8 olmaliymis hamilelik icin. Cok heyecanliyim in sa ALLAH hamile olurum sizin yorumuzundan sonra cok umutlandim
Aitaj_ Hiiiç umudunuzu kaybetmeyin 🤗 Adetinizde geçmiş Allahtan ümit kesilmez
Yorumcuanneniz cok tesekkur ederim❤️