Kizlar lutfen yardimci olun. Normalde 2gun gecikme oluyor bende ama adet gunumde yani 4 ocakda kan testi verdim hcg 5 cikti. Hala adet olmadim ama test yapiyorum bisey cikmiyor. Sizce hamile olma sansim varmi? Ovulyasyon gunlerimi izledim deyerlendirdim. 1yildir cocuk istiyoruz lutfen bi bakin

Aitaj_ idrar testine güven olmuyor ben 2 hamileliğimi de adet günüm 3 ve 5 gün. Geçtiğinde kan testi verip öğrendim ama geçtiğinde

Aitaj_ Vermeniz daha doğru olacak idrar testleri bazen yanıltıyor Allah gönlünüze göre versin⚘

Aitaj_ Allah gönlüne göre versin zaten hamileliğin belirtileri oluyor. Göğüs ağrısı, bel ağrısı, halsizlik vs tabi bunlar adet dönemindede oluyor ama annelik içgüdüsü var ben inanıyorum canım buna 1. Gebeliğimde 5 gün geçmişti kürtajla sonlandı ama 2. Gebeliğimde 3 gün geçmişti hissettim hamile olduğumu idrar testi yaptım çıkmadı kan testinde 3 haftalık hamilesin dedi doktor betadan şuan doğum yaptım tabi 7 aylık Allah korusun evlatlarımızı isteyen ve hakeden herkesede nasip eder inşallah 🙏🥳

Aitaj_ bence adet dönemi geçtikten sonra kan testindede idrar testindede daha net çıkar canım biraz beklemeni öneririm ben

alonedark aminnn ALLAH herkesin gonlune gore versin. 1kizim var kardes istiyoruz ama 1yildir olmuyor. Bi defa oldu ama kalbi durdu onun icin icimde korkuda var