Kizlar kilo yapmayan ve koruyuculuğu iyi olan hangisi? Şuan kondom ile korunuyoruz ama korkuyorum gebe kalmaktan, farklı bir şekilde daha korunmak istiyorumm

mamacita Yazzi bilmiyorum ama ben Yasmin kullaniyordum kilo yapmıyordu. Fakat bende alerji yaptı bıraktım

mamacita daha bu ay başladım nerdeyse 20 gündür henüz bişey yok inşAllah da yapmaz🤷‍♀️

mamacita bana doktorum önerdi istersen tabi deneye bilirsin şuanlık bende içim rahat bi şekilde kullanıyorum karşıma hiç bi kötü yorum çıkmadı bakalım

mamacita ben yazz kullanmaya basladim 6 gundur acayip mide bulantisi yapti bu gidisle birakacagim galiba cok kotuyum

Ben 2 bucuk yıl yazz kullandım koruması gercekten yüksek bende hiçbir yan etki yapmadı aksine tüylenmeyi gecstryr herkese göre farklılık gösterebilir yan etkisi ama bence piyasadki en iyi ilac diyebilirim

mamacita of hapa bile güvenmiyorum spiral taktırdım artı geri çekilme var hiç birşeye güvenmiyorum 🤦

bir ay sonra

Pandia Canim sigara kullanıyor musun. Hapları sigara kullananlar içemez diye duydum ya