[silindi] Eğer araba haricinde birikim yapabilecek bir durumumuz varsa araba bir anne için ihtiyaç bence. Zaten paranız ölmüyor araba da değerleniyor. Ben çalıştığım için elim ayağım resmen ama onun disinda da oğlumu arabaya atıp eşimden bağımsız her işimi halledebiliyorum. Şimdi bunu anlamazsınız ama çocuğunuz büyüdükçe aslında çok gerekli olduğunu göreceksiniz.
Araba almalı mıyım ?
[silindi]
Herkese cevapları için teşekkür ederim 🙏🏻
Kararımı verdim araba alacağım . Dediğiniz gibi hem zarar etmem hem ileride sattığımda yine bebeğim için gelecek olabilir . 😊💕
[silindi] valla arabada bi yatırım biz 2 sene önce 36.500 e aldıgımız araba suan 150.000 tl
[silindi] Bence ben olsam aldırırdım. Arabada yatırım sonuçta 🤗
[silindi] valla çocuk büyüdükçe sart araba kreşi okulu ihtiyaçları için hep kendim çıkarım o yüzden benim hayatımda çok büyük bir kolaylık
[silindi] eşiniz çalışıyorsa kesinlikle şart imkanlar elveriyorsa tabi mesela eşim şu saatlerfr bazen daha erken çıkar akşama kadar yok diyelim ee ben iki çocukla bi hastane bi alışveriş veya bi yere gidicem diyelim bi hasta araban servisteydi perişan olduk ne bi taksi ne bişey bulamıyorsun artı hiç toplu taşımaya binmedim çocuklarla benim için büyükk rahatlık bazen canımız sıkılır alırım çocukları inerim sahile dolanır gelirim ama şu an çok pahalı arabalar şimdi almak istediğinize eminmisiniz ben üç yıl önce aldım aracımı şu an 3 katı fiyat neredeyse
[silindi] bence kesinlikle araba almalısınız 😂
- Düzenlendi
[silindi] 2 araba olcaksa 2 ayrı masraf olcagı için almaz altın alırdım suan düşük biraz baya yükselcek mart sonrası
[silindi] arabada değer kaybetmeyen bi yatırım ve size ait ben olsam kabul ederim