• Sağlık
  • Jiletle yanlışlıkla anüs bölgemi kestim

Boyle bir post açacağım aklımın ucundan geçmezdi çok utanıyorum aşırı utanıyorum ama sormak zorundayım belki sağlıkçı falan vardır aranızda … Jiletle özel bolgemi alırken yanlışlıkla çok afedersiniz anüs bölgesini kestim 3 saat oldu hala kanaması durmuyor çok kanıyor bı de bazı hastalıklarından dolayı kan sulandirici kullanıyorum o yüzden de daha çok kanıyor napacagimi bilmiyorum korkuyorum hastaneye de gidemem utancımdan napicam ben 😢

taricat mecbur hastaneye gideceksin burda sağlıkçı olsa bile ekrandan sana nasıl yardımcı olabilir canım git böyle şeyler ihmale gelmez yani

taricat Utanılcak bişry yokki çok doğal insanın vücudunu temizlemesi. İhmal etme git hastaneye doktorlar utanılcak kim bilir neler görüyodur

taricat kız nolcak doktor onlar utanılır mı doğum yaptık şey yaptık yani neyden utanıyorsun kasma kendini hiç git de böyle böyle 3 saat bırak genitalı başka bi yer de olsa normal değil sağlığından önemli mi utangaçlığın ?

taricat ihmal etme git jilet kesince kanama durması biraz sürüyor utanılacak bişey yok normal olabilir bacım

taricat çok mu derin kestin canım kanın durmaması kan sulandırıcı ilaç içmenden dolayıdır

alonedark krem surmustum az önce teramisin sürdüm şimdi durmuş kan şükür 🤲🏻 çok sağolun

taricat bunun utancı olmaz hastaneye gitmelisin evde geçmesini beklemen sağlıklı degil hemen git hemde

taricat ay iyi bari ama eger derin bir kesikse yinede doktora git bence çok geçmiş olsun canım

Dip_not çok sağol canım benim devam ederse gidicem mutlaka korktum bayağı çünkü 🥺

taricat çok geçmiş olsun 🙏🏻 Ayna ile o bölgeye bakmanı öneririm çünkü kesi derinse çabuk iyileşmez maalesef çünkü jilet oldukça derine inebilir, yoğun kanama ise muhtemelen kan sulandırıcının etkisi 🤷🏼‍♀️

deleted77 çok teşekkür ederim 🙏🏻🥺 evet kesinlikle kan sulandiricidan dolayı böyle oldu çünkü baktım çok fazla derin bir kesik değil . İnşaAllah kanamaz bir daha 🤲🏻

Geçmiş olsun en çok korktuğum şey senin başına gelmiş ins derin değildir dikkatli ol derinse acile git

taricat önemli bişiy değil gibi tabi de endişesi yetiyor insana 🙈 bu arada batikon sürersen daha çabuk iyileşir ☺️

Yorumcuanneniz, başlığı Jiletle yanlışlıkla anüs bölgemi kestim olarak değiştirdi.

bi bezle yada peçete iyice bastırarak kanın durmasını bekleseydin

Ginger çok teşekkür ederim kuzum şükür durdu 🤲🏻