Boyle bir post açacağım aklımın ucundan geçmezdi çok utanıyorum aşırı utanıyorum ama sormak zorundayım belki sağlıkçı falan vardır aranızda … Jiletle özel bolgemi alırken yanlışlıkla çok afedersiniz anüs bölgesini kestim 3 saat oldu hala kanaması durmuyor çok kanıyor bı de bazı hastalıklarından dolayı kan sulandirici kullanıyorum o yüzden de daha çok kanıyor napacagimi bilmiyorum korkuyorum hastaneye de gidemem utancımdan napicam ben 😢
Jiletle yanlışlıkla anüs bölgemi kestim
taricat ihmal etme git jilet kesince kanama durması biraz sürüyor utanılacak bişey yok normal olabilir bacım
taricat çok mu derin kestin canım kanın durmaması kan sulandırıcı ilaç içmenden dolayıdır
dramaqueencnm evet canım ama şükür durdu şimdi 🤲🏻
taricat çok geçmiş olsun 🙏🏻 Ayna ile o bölgeye bakmanı öneririm çünkü kesi derinse çabuk iyileşmez maalesef çünkü jilet oldukça derine inebilir, yoğun kanama ise muhtemelen kan sulandırıcının etkisi 🤷🏼♀️
Geçmiş olsun en çok korktuğum şey senin başına gelmiş ins derin değildir dikkatli ol derinse acile git
taricat önemli bişiy değil gibi tabi de endişesi yetiyor insana 🙈 bu arada batikon sürersen daha çabuk iyileşir ☺️
Yorumcuanneniz, başlığı Jiletle yanlışlıkla anüs bölgemi kestim olarak değiştirdi.
bi bezle yada peçete iyice bastırarak kanın durmasını bekleseydin