Redrouge Seksiiii İs var , sürekli evde acıkan birileri var ve ev sürekli pis 😂 Başka da bir şey yok 😅
Capkinkedi Seksiiii oğlum sürekli hasta, ev işi var, yemek yapmak var, uykusuzluk var. Ne ararsan var bende🤦🏻♀️ kendimi de çok ihmal ediyorum bu aralar iyice çöktüm😏
__22051205hs Seksiiii sabah regl oldum belim ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor 😔 çocuklar çok yordu hatta kızım hala uyumadı sürekli meme istiyor 🙄 berbat bir gün bir an önce yatıp uyumak istiyorum bakalım..
Redrouge Polyannacilik Anlık yüzde 80 türk kadını hali.. Erkekler bir işe yaramadigi için biz çekiyoruz ceremesini . Ah bir oğlan çocuğum olsun bütün evi onu temizleticem her şeyi ogreticem sonra gelinim arkamdan bana küfür etmesin ogretmemisler diye 😂
Ecivicivokke Seksiiii oğluşumu uyuttum diye sevinip çay koydum ama uyandı hemde iki kere 😩 kocacım da kanepe de uyuyor sonra kalkıp oyun oynar PC de kesin 🙄
Seksiiii Ecivicivokke erkeklerde yoruluyor tabi ki kızlar ama bazen çoğu zaman bunu dile getirip bizimle ve çocuklarla ilgilenmemek için bahane olduğunu düşünüyorum çünkü benimki de yorgunum diyor biraz iyi oluyor sonra kalkıp oyun oynuyor
Ecivicivokke Seksiiii yani sağolsun ilgilenir normalde bütün hafta çalıştı bugün de mesaiye gitti ondan normal uyumasi ama olsun yine de trip aticam 🤪🤪
Polyannacilik Redrouge kesinlikle bizimkilerine birşey ogretmemisler , oğlum olursa bende kız gibi yetistircem herşeyi bilsin paşam