ZRaporu SedaKrmn ilk tanıdığımda iphone 4/4S’ler çıkmıştı. Düşün teknoloji ne kadar ilerledi o zamandan bu zamana. Ama benimkinin antikalığı devam 😁
Cicilibicili Patateskizartmasi7 hiç öyle huylarimiz yoktur şehir dışında iken atarız birbirimize o da gezip gördüğümüz yerleri göstermek içindir☺ve istemek bence evet güven eksikliğidir ha sürekli durduk yere kendisi atıyorsa o da sıkıntı eğer sürekli fotoğraf çekilme huyu yoksa tabi
Esme11 Patateskizartmasi7 fotoğraf istemiyorum babası kızım seninle konuşacakmş diye görüntülü ararım
Mirinda Patateskizartmasi7 fotoğraftan kadtınız kendini çekip göndermesi mi selfie gibi yoksa kontrol amaçlı mı? Ben kontrol amaçlı hiç istemedim istesem eşim çok kızar zaten çok gurur kırıcı bence. Ama normal kendi gotoğrafını o da atar bende atarım
Benpempe Patateskizartmasi7 istemiyorum ama ara da konumuna bakıyorum daha dün baktim iphone olanlarda bakabilir canm skliyordu dun eve gelesiye kadar izledim cok heyecanlıydı 😂 kapıyı hemen açınca gösterdim bana da yap bende izliycem seni heyecanlı oluyosa diyo 😂
Ozge49595 Patateskizartmasi7 istemem oda göndermez bi kere bile demez surdayım burdayım sunu yapıyorum diye dünen sabahlara kadar pturup icmis babası gidip küfür ederek geti getirmis eve geldiginde saat 8di aşıstık artık
nar1nar Patateskizartmasi7 bende istemem ama genelde görüntülü arar kendisi sevgiliyken sürekli arardı ozaman dan kalma alışkanlık arıyor kendisi arar. Bir baskı zorunlu durum yoksa kendisi gönüllü yapıyorsa sorun yok ama siz baskı ile kıskançlık ile yapıyorsanız sorun var demektir
Hdgvbh Patateskizartmasi7 fotoğraf ne alaka ya . Yapacak olan adam iki dk içinde yapar çıkar aldatır yani