bankician Evlendikten bir yıl sonra çocuk düşünüyorduk eşimle. Ben korunmayı bırakmıştım ama o ay hemen olacağına ihtimal vermiyorduk. Reglim bir gün geciktiğinde test yaptım eşim de gördü negatif çıktığından pek umutlanmadık. Ama benim içimde bir his vardı yani eşime ertesi gün de olmayınca hamileysem ona süpriz yaparım diye regl olduğumu söyleyip beklemeye devam etmiştim. 5. Gün testim pozitif çıktı, önce bir anne olacağım için oturup ağlamıştım 😄 Yıldönümümüzden bir kaç gün sonraydı ben güzel bir akşam yemeği hazırladım, birde ilk evlendiğimde evde canım sıkılmasın diye gri bebek yeleği örmüştüm bebeğimiz olursa onun için ilk el emeğim olması niyetiyle. Onun içine gebelik testi üzerine “Baba oluyorsun” gibi bir kağıt yazarak hepsini pakete koymuştum eşim testten hiç anlamaz diye 😄
O yıldönümümüzü kutladığımı sanmıştı. Hediye paketini verdiğimde o kağıdı okuduğunda bi elinden düşürdü inanamadı, öyle bir saklamışım ki reglim sandığından bir türlü ikna olamadı o şok halinde yemin ettirmeye ve googledan çift çizginin ne anlama geldiğini araştırmaya çalışıyordu 😄 Sonra bir durup düşündü, “ben baba mı olacağım şimdi, bizim bebeğimiz mi olacak” dedi baya sarılıp ağlamıştık. Bu arada eşimin iyi kötü bir çok anında hep yanındaydım hiç ağladığına şahit olmamıştım ilk defa ağladığını gördüm. O yine bana söylemezdi de telefonu kenarı koyup video kayıt almıştım sarılırken gözlerini sildiğini orda gördüm 🥲