bankician Ben yapamadım. Bebeğimizin olmasını çok istiyordu. Reglimi bile takip ediyordu 😂 Sonra 5 gün geciktim test almaya çıkmıştım o sıra da telefonu evde unutmuşum eşimde aramış ulaşamamış. Geldiğimde aradım söylemek istemedim sürpriz yapayım diye bakkala gittim dedim içine doğmuş gibi inanmadı. Test alıp alamadığımı sordu bende güldüm kapattım. Testi yaptım biri tam biri silik çıktı attım resmini, değilim bak dedim. Hemen İnternetten bakmış bir tane de eczaneyi aramış yarı silikse erken gebelik olur diye😂Aradı nolur bir tane daha al dedi. Çıktım bir daha aldım. Akşam eve geldi yemek yemeye başlamadan hadi bir daha yap nolur nolur diye ısrar etti 😂yaptım bu sefer silik çizgi biraz daha fazla netti 😂 Deliye döndü sevinçten. Yasak vardı ozamanlar cuma günü yapmıştım testi pazartesi kan verelim bir de öyle bakalım dedik. 2 gün sanki 2 yıl gibi geçti 😂 neyse gittik pazartesi kan verdim ben bir yanda eşim bir yanda bekliyoruz. Sonuç getiren kız pozitif dedi😂Eşim kıza şaşkınlıktan “pozitif ne lan karımın karnında bebe mi var şimdi” diye sordu 😂 kızda haliyle hem şaşkın hemde tebessümle evet eşiniz hamile dedi 😂 ağladık sevinçten 🥲 Sonra eve gidene kadar sokakta geçene ben baba oluyorum baba baba diye bağıra bağıra nasıl eve geldiğimizi bilmiyorum 🥲Çok güzeldi, her ne kadar sürpriz yapamasam da.