4 buçuk aylık oğlum var gece mamaya kalktı acıktığında ortalığı yıkar eşim kalkmıştı ilk mamaya o sırada termosdaki su soğumuş ikinci mamasında su soğuk olduğu için su kaynatıyormuş bi ton bekledik tabi o sırada bebeğim yıktı ortalığı neden bi önceki kalktığında ısıtmadın dedim diye kavga çıktı sabaha kadar sürdü bu kavga sabahta eşimin en yakın arkadaşıda bizde kalıyor oda şahit oldu para muhabbeti yaptı salak saçma bağırmalar cümleler yok yediklerime sayacakmışım bende bakmak zorundasın köpek gibi aldıysan bakacaksın dedim patladım en sonunda bana çalışma hayatım çalışıp napacaksın diyen adam şimdi köpek gibi çalışacaksın çalışırsan yersin çalışmazsam yiyemezmişim beneğim 4 buçuk aylık ananaye yada babaanneye bırakıp çalışmaya gidicekmişim çalışmıcam el kadar bebeğimide kimseye emanet edip gidemem dedim arabamız vardı binip gittiğimde 1 kaç kez lafını yaptı bende dedim ben bileziklerimi vermesem sen o arabayı bok alırdın hala öteki arabanın borcunu öderdim dedim

Evinizde bir başkası varken eşinizin sizinle bu şekilde konuşması o kelimeleri kullanması çok yanlış ve terbiyesizce. Başbasayken bile söylenmeyecek seyleri eşiniz size bir başkasının yanında demis 😡

Aayyssee okurken çok üzüldüm çok kötü olmuş elbette pişman olacaktır söylediğine kendi baksın o zaman çocuğa da sen çalış hey allahım ya evlenirken çalışma ne gerek var şimdi de çalışırsan yersin ne denir bilmiyorum ki

Aayyssee sende deki eğer çalışacaksam seni ne bok diye barındırıcam bu evde, erkeksin ya karına da çocuğuna da bakacaksın, bakamıyosan ne diye evlendin de ayy acayip sinirlendim kocana

Aayyssee Başkasının yanında eşine böyle şeyler söylemek nedir ya . Gram saygısı kalmamış ki sana nasıl bu kadar rahat söyleyebilir insan bunları hayat arkadaşına , çocuğunun annesine

NennVarKuzum bende çok şaşkınımm özellikle arkadaşının yanında yanımızda bir başkası varken demesi

Aayyssee inşallah bu laflarin üzerine hemen barismazsin. Bence bu süre konuşma yokmus gibi davran. Çalışma gibi planında varsa kesinlikle aklından çıkar bakmayacaksa evlenmeseydi. En azından ben böyle yapardım hatta üstüne bide odadan atardım

Zynpblg yo barışmayı düşünmüyorum evet vardı ama erteliyeceğim çalışmayacam aynı sizin dediğiniz gibi düşündüm bendee

Ben şeyi çok merak ettim siz böyle tartışırken arkadaşı ne yapıyordu.
              Hiç bir kadin anne bu cümleleri hak etmiyor adam olsun eviyle ilgilensin ne kadar ayıp ya

Aayyssee ama tartışmayı fazla uzatmayın bence tartismissiniz bitmiş şimdi bedel ödeme zamanı. Kendini geri çek öyle bagirtiya şamata girmeye gerek yok sessiz kalsın ki düşünsün pişman olsun senden de yüz göremeyince iyice pişman olsun söylediklerine. Benim taktikler baya işe yarıyor yalvarıyor resmen

terbiyesiz allahın öküzü. çok üzücü eşim benle böyle konuşsa onu doğduğuna pişman ederdim

Aayyssee bence gece yatmadan tüm mama ihtiyaçlarını suyu biberonu ayarlayıp yatınız bende mama kullanıyorum ve bir gün gece kontrolleri yapılmadan uyumadım sonuçta siz annesinin ve daha çok titiz olmanız lazım oda baba ama babalar bizim kadar inçe düşünmez düzler bu sözüm sizi üzmek için değil uyku sersemi ile kavga bile çıkar böyle tatsızlıklardan da uzak olursunuz

Aayyssee bu ne kadar aşağılık bir adam ya ?! Ne demek çalışırsan yersin çalışmazsan yemezsin ? Söylenecek o kadar çok şey var ama terbiyem el vermiyor ağzımı bozmak istemiyorum. Allah ıslah etsin onu daha dicek bişey bulamıyorum çıldırdım sinirden …

mavi_naz1 ben zaten herşeyi kontrol edip yatıyorum termos suyu 5-6 saat sıcak tutuyor yani diğer mamaya kadar soğumuş oluyor

Aayyssee tabikide kontrol ediyorsunuzdur bazen erkekler böyle saçma şeylere kavga çıkartır bide evde arkadaşı varken Aslan oluyorlar neyse siz çok üzülmeyin bebeğiniz var gerçekten anlıyorlar ben sinirli olunca bebeğim ağlar huzursuz olur

Anlamadım konu gece gece mama tartısması nasıl yemeye içmeye çalışmaya geldi. adam akıl edemeyip terbiyesizce konuşmuş ama keşke siz tartısmanın başında eşinizi sustursaydınız misafir var sonra tartışırız üzücü bir durum bir başkasın şahit olması dahada üzücü