Nebilimne Birmelekannesii canım benım siz çok iyi kalpli insanlarsınız Rabbım o meleği size bağışlasın ömür boyu mutlu huzurlu olun inşallah 💓💓
Birmelekannesii Nebilimne Allah razı olsun canım, sonucu bizimle paylaşmayı unutma.. Allah gönüllerine göre versin inşallah 🙏
Blondie Nebilimne Banada oğluma hamileyken down sendromlu dediler çok üzüldüm çok ağladım hastane hastane gezdim aldır dediler asla aldırmam dedim özel bi bebek bu sorumlulugu alabilcekmisin dediler alırım dedim herturlu herseyine razıyım dedim vazgecmem dedim. Sonuç doğdu sağlıklı doğdu oğlum cok şükür biseyi yok. İnşallah yanılma olmustur içinizi ferah tutun inşallah sağlıklıdır
Nebilimne Blondie hayırlısı olsun bitanem insallah bir kaç güne belli olur sonuc insallah bişeyi yoktur
Zeynooo03 Canım benim de oğluma hamileyken dovm sendromlu dediler çok ağladım piskolojim alt üst oldu dokuz ay zehir oldu diyebilirim ama doğdu gayet sağlıklı ve çokta zeki bir çocuk şu an sekiz yaşında rabbim büyük inşallah hayırlı haberler alırsınız 🙏
ipekveatlas 2minikmucize down sendromluların %50sinde görülüyo. ismi simian çizgisi bu kadarını biliyorum
Onebaby Nebilimne down sendromlu bebeklerin burun kemikleri olmuyor. Ellerinin icindectek cizgi oluyor. Ayak parmaklarinda bas parmagi ayri oluyor. Ve gozleri çekik oluyor cogunda boyle doktor bunlardan birini gorduyse bu sekilde yapmis olabilir. Down da olsa uzulmeyin isyan etmeyin. Abiniz ve yengenize en cok siz yakinlarinin destegi olmali hep olumlu konusum down sendromlu bebkler desteklendiginde cokviyi yerlere geliyorlar. Rabbim beterinden korusun cocuklarimizi 🙏
Karelipijama Nebilimne bana a öyle dediler nifty testi yaptırdık almanyaya gitti sonuç 15 gün sonra geldi tertemiz geldi o testim garantisi var.