• Muhabbet
  • Eşimle kalqalar🤬🤬🤬🤬

Berhaba kızlar daha yeni evliyiz ve hep kalqa ediyoruz hep küçük meselerden kaynakli Napicam ya a bu erkekler çok qicikkk yemin ederimki sublaik sultanlık valala sizdede oluyormu böle kalqalar artik sinir olyyorum🤬🤬🤬

• [silindi]

Biz kavga etmiyoruz daha doğrusu edemiyoruz 🙄 çünkü eşim kavga tartışma sevmiyor . Ben bir şeye kızsam da alttan alıyor hemen . Bende uzatamıyorum doğal olarak 🤷🏻‍♀️ Ama küçük şeyler için birbirinizi kırmayın bence 🤗

Daha yeni evlisinz kiz.Bismillah yolun başında sinz🙄ne konuda tartışıyor sunz?

Allllsiyi Evliliğin ilk zamanlarında bunlar çok normal . Eşimle evlilik öncesi 8 sene birlikteliğimiz oldu fakat evlendigimiz ilk 2 ay kedi köpek gibiydik . Geçici bir durum , alışma süreci gibi düşünüyorum

Allllsiyi 4 ay deli gibi kavga ettik sonra oturduk gotumuzun uzerine. Simdi ben solenoyorum o susuyor 😀 alisti adam normal geliyor. Sizde alisirsiniz

Lavinia_ ya Azərbaycanliyim hep türklər var o yüzden Türkçe yaziyorum klavyede soru.n var alak bulak yazıyor😂

Allllsiyi bende Azeriyim canım 😘 bir sorun olursa beni etiketle yardımcı olurum 😘