Kızlar benim 5 senedir kulak arkamda ve boğazım da lenf bezi büyümeleri var ve ben korkuyorum sürekli kontrole gidiyorum aradan 6 ay geçsin hemen kötü düşünüyorum kanser oldum giib hissediyorum var mı böyle lenf bezi büyümeleri olan

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Aysenurkr Kontrolde bir şey çıkmıyorsa kötü düşünme. Bazen düşündüklerimize beynimiz inanıyor. Benim de göğsümde kitle var hem de 2,5 cm. Düzenli kontrol ediliyor. İnşallah kötüye dönmeyecek.

Aysenurkr 5 senelik lenf bezi kötü huylu olmaz genelde. Endişelenmeyin. Hizli buyur kotu huylu lenfoma

Marbled düşünmeyim diyorum ama yıllarıdır benimle olunca geçmek bilmeyince korkuyorum en ufak hastalanayim o aklıma geliyor

Enfeksiyona bağlı büyüme olabiliyor bendede var takipteyiz senelerdir korkma

Aysenurkr Benim kitle göğsümü kaplıyor neredeyse. Yatarken bile batıyor, hissediyorum direkt. Adet zamanı ağrısından durulmuyor. Böyle olunca eskiden ben de korkardım ama alıştım artık. Yapacak bir şey yok. Bunlarla yaşamayı öğrenmek lazım.

Efsun evet bende yıllarıdır takiteyim gidiyorum ama ne bileyim işte

Birkaç yıl önce benimde boynumda çıkmıştı
              Benim yüzümde ve cenemde çok sivilce çıkar o ara kulağımda da vardı Dr iltahap tan geçer dedi bı dure sonra kendiliğinden geçmişti

18 gün sonra
                bir ay sonra