• Sağlık
  • Bilgisi olan var mıdır(burun kanaması ve baş ağrısı)

4 5 gün öncesinde burnum hafif şekilde kanıyordu. Ama baş ağrım yoktu. Bugün yine kanadı ve ardından hemen şiddetli bir baş ağrım oldu. Sizce neden olabilir. Daha hastaneye gitmedim açıkcası korkuyorum da…

Papatyaaa_ bunun bi çok nedeni olabilir biz size burda 50 tane neden sayarız belki bizim saydıklarımızdan biri bile değildir o yüzden en doğru yöntem doktora başvurmanızdır🌸 kanamanın şekline şiddetine miktarına birçok şeye göre değişir. Mesela soğuk havaların etkisinden dolayı da kanama olabilir , yüksek tansiyondan olabilir , alerjik bi durum olabilir , enfeksiyon durumu olabilir daha birçok neden sayabilirim ama dediğim gibi burdan bişey söylemek doğru olmaz tekrarlarsa doktora görünün derim içiniz rahatlar en azından

Baş ağrısı ve burun kanaması çok ciddi şeylerin belirtisi olabiliyor bence siz acile gidin durumu anlatın hemen bir beyin tomografisi çekerler varsa birşey çıkar ama mutlaka gidin .

delibirii Haklısınız.. Korkuyorum bebeğimde var ama en doğrusu dediğiniz gibi gitmek

Nietzsche, başlığı Bilgisi olan var mıdır(burun kanaması ve baş ağrısı) olarak değiştirdi.

taricat Teşekkür ederim ama gidemedim bebeğimi bırakacak yakınım yok onuda hastaneye götürmek istemedim mikropların içine biliyorsunuz

Papatyaaa_ baş ağrısını hafife almamak gerektiğini çok acı bir şekilde tecrübe ettim kayınbabamın başı hafif hafif ağrıyordu burnuda tıkanmıştı üşüttüm heralde diyordu bu hafif ağrıyı 6 gün çekti 6.günün akşamı kusmaya başladı geceside bilincini yitirdi meğerse beyin kanaması geçiriyormuş hafif hafif belirti vermiş ama aklımıza bile gelmedi baş ağrısı nolacak diye mi düşündük bilmiyorum 2 ay kadar yoğun bakımda kaldı 3 ameliyat geçirdi ama malesef kaybettik 😢 doktoru keşke ilk gün hastaneye gidip görünseydi dedi ama dediğim gibi nerden bilecektik 🤷🏻‍♀️artık ufacık bir baş ağrısını bile hafife almıyorum sizde almayın lütfen

Kendinibegenmis Başınız sağolsun okurken çok etkilendim. 3 aylıkta bebeğim var. Korkuyorum bende kötü birşey duymaktan.