Kirazs58 Hanımlaaar ben geldim! Kız/Erkek çocuğunuza hem anlamlı hemde modern hangi ismi koyardınız? Çocuğun isminden dinen sorumluyuz Ya var mı bildiğiniz
seksihatun Kirazs58 9 ay kız bildim hayat koycaktm erkek oldu görkem koydum görkemli gösterişli demek🙂🙂
Polyannacilik Kirazs58 ikinci erkek olursa Ömer agah , yada Ömer Asaf çok istiyorum Kızım var şuan ismide İkra Asel 🥳🥳😉
Birmelekannesii Kirazs58 Oğluma Yiğit Alp koyduk.. Kızım Olursa Leyla, Alya, Liva bu tarz bişey isterim sanırsam ☺️ Oğlum olursa birdaha Seyithan,yada SeyitAli istiyorum ☺️
Lidya44 Kirazs58 1. oğluma istediğimiz ismi verdik. 1 oğlum daha olacak inşallah poyraz koymak istiyoruz yanına 2. isim arayışındayız.😎
Sexslifeee Kızım var istediğim ismi koydum 🤩 2. Bebeğim erkek olursa miraç ismini koymayı çok istiyorum 💐
Ecivicivokke Kirazs58 oğlumun adı Ali Ahlas kızım olursa da Fatma mihra istiyorum aslında hep tek isim istedim ama hayat 🤭
Nutella1905 Kirazs58 hep iki kızım olsun istedim rabbim den çok şükür rabbim nasip etti elhamdülillah bir kızım 2 buçuk yaşında ismi Asel Hafsa bir kızım 1 yaşında Elisa
Kbss Kirazs58 oğlum oldu ismi çağatay ben koydum eğer ileride bir kızım olursa açelya ismini koymak istiyorum
2bebelianakurt Kirazs58 2 tane oğlum var Mert Ali ve Metehan Eğer kızım olsaydı Melek ya da Buğlem koycaktım nasip kısmet 🥰