Merhaba kızlar bu buurclar ve kafve falarina inanan var mı? Gerçenden doru çıkıyorumu?
İnaniyormusunuz?🙄
Allllsiyi inanmıyorum yalan yok ama arada kanıyorum 😂
Allllsiyi astroloji bir bilim tabiki inanıyorum kur an da da geçiyor.. ama bu burç yorumları günlük haftalik o kadar saçma ki insanları aptal yerine koyuyorlar. Bu yorumlar kişiye özel olmalı yıldız haritana göre yorumlanmali böyle tv lerde bu hafta sizi bol para bekliyor aşk Hayatınıza dikkat edin tamamen hikaye.
Kahve falına inandığı için bakan olduğunu düşünmek istemiyorum bu zaman da. Şekillere göre hayat yorumlamak akıl mantık dışı. Herkesin hayatında sıkıntı var herkesin hayatında mutluluk var yani dünya da her şey bizim için söylenen şeyler 3 asagi 5 yukarı aynı şeyler Kahve de de burç yorumlarında da
Allllsiyi kahve falına değil ama burçlara inanırım. Aslan burcuyum ve tüm özelliklerini taşırım. 😅
gshande ne güzel yazmışsın. Ben de öyle düşünüyorum. Günlük, haftalık yorumlar falan hiç inanmam öyle şeylere
Allllsiyi Fala değilde, burçların karakterlerle bağlantısı olduğunu düşünüyorum yada burcun özelliği o diye o karakterede bürünüyor olabiliriz bilemedim şimdi 😃
Capkinkedi inanan o kadar çok insan var ki.. günlük yorum okuyan üzücü gercekten
Allllsiyi İnanmıyorum fala çıkanlarda 3 harflileri var bi tanıdık öyleydi önceden bakardım baktırırdım ama ibadetin 40 gün kabul olunmadığını duyunca hiç baktırmadım.burçlardada özelliklerine inanınıyorum