Mirinda ZRaporu ben ilk doğumgünü diye bu kadar heves ettim aslında yoksa bende üşenirdim🙈 hatırlamayacak bile ama olsun hatıra kalır🥰
Sedaa Mirinda herkesin zevki farklı canım, o yüzden kimsenin dedigine bakma, içinden hangisi geliyorsa onu yap 😊
Sedaa TombulHatun aynen kücük kücük ayıcıkları masanın üzerine koyabilirsin, yeşil ve sarıya turuncu renkte uyum sağlar, turuncu ayıcıklarda olabilir. Papatyadan da masa etegi yapabilsin 😁🌼🌼🌼🐻🐻🌻bak bu cicek çok uyar senin konsepte 🌻🌻😂
Sedaa TombulHatun geç geç, anca zaten 🤣 ben aralık ayında bulmuştum nasıl masa süsleyecegimi, geriye sadece pasta siparişi kaliyor 😂😂
TombulHatun Mirinda martta doğum günü olanlar gelin tek konsept hep birlikte yapalım çıksın aradan 😄😄😄
Orange-woman Mirinda aslında ilk somonu beğendim ama daha sonra çocuk için diğerlerinin daha eğlenceli renkler olduğunu düşündüm ☺️
Sedaa TombulHatun benim her işim garantidir 😂 mart ta birde kız kardeşimin dügünü var, o yüzden mart ayına bırakamam herşeyi 😂 şubatta kıyafet alışverisine çıkacaz zaten ailecek 😂 şuan beynimi meşgul eden tek soru kardeşimin dügününde ne giyecem 🤣🤣 güzel bi abiye bulmam lazım 🤓
TombulHatun Sedaa bende öyle yaparm çoğu zaman ama eşim tepemde sürekli dur bakalm yarına çıkacakmıyız acele etme vır vır vır 😂😂😂 elbise denk gelirse atarım ben sana tulum al tulum çok şık oluyo 😂
Sedaa TombulHatun aynı benim eşimde öyle 😂 ama ben daha cok vır vır edince mecbur erkenden almak zorunda kalıyor 😂 tulum hiç giymedim, yakışır mı ki bana 🤔 tamam bekliyorum canım 😊
hazanmevsimi24 Mirinda bnce su coook güzel allahim bayildim cok güzel unutulmaz bir dogum günüsü olur insaallah en sondaki balonlar coook güzel
Littlepanda Mirinda rica ederim benim oğlumunda nisanda patron bebek konsepti düşünüyorum kel ve sarışın aynı ona benziyor 😂😂😂 içinden hangisi geliyorsa onu yap 🌸