Bsksbb01 Canım o an insanın annesi babası doktoru oluyor. Ben kimseye güvenemeyip ağlarken beni sakinleştiren doktorumdu , çünkü beni en iyi tanıyan oydu 9 ay boyunca. Tercihen sezaryen yaptım çünkü açılmam ilerlemiyordu sancılarım suni sancı değerindeydi 1 hafta daha beklemem için çok zorladı doktorum açılman olur diye ama beklemek istemedim. Sezaryen alınırken hangi narkozu yapacağını bile teker teker anlattı. Açılmaları nöbetçi ebeler kontrol edermiş normalde ama her seferinde doktorum yanımdaydı. Doğumum 22.48 de oldu hastaneye gittiğim an aradılar hemen geldi. Ve ben hamilelik sürecim boyunca bütün sorularımı sorabildim wp üzerinden rahatça, her aramamda farklı kişilerle muhatap olmadım. Evet fiyatlar uçuk olabilir ama inan o ilgi alakaya az bile 🙏🏼 Attığı dikişin kalitesi bile farkediyor diye duydum yani, yattığım odada sıcak suyundan sıcak yatağına kadar hepsi özenliydi. Sezaryen sonrası bebeğimin tuvaletini yapabilmesi için hemşireler yardımcı oldular sürekli. Bu yüzden özele yaptırmalısın. Evet çok güzel devlet hastaneleri de vardır ama o kadar şanslı olamayabilirsin heleki büyük şehirlerden birindeysen 🌸