Ozge49595 Alkolüyken cinsel ilişki daha mı zevkli olur vede orgazm daha mı kolay olur yoksa o kişiden kişiye degisir mi 🧐🧐
incilikaftan Ozge49595 kişiden kişiye değişiyor içtikten sonra yarı baygın olursan bir şey anlamazsın ama kafan güzelleşmezse zevkin bol olsun 😂❤️😂
Capkinkedi Ozge49595 Evet bence öyle. Bi kere daha cesur oluyorsun. Kendinden geçmiş gibi değil ama hafif kafan güzel gibi. Bence daha zevkli oluyor😅
Ozge49595 Miskin2 icmeyi düsünmüyorum hem bebegim kücük hemde ne biliyim bide o kadsr icersem o kafayla kocamı döverim jaşsşsşs
Miskin2 Ozge49595 Kiz içmiceksen neden soruyon 😂 ben de özge içip mutlu olcak zirveye ulaşacak diye düşündüm 😂
Ozge49595 Miskin2 ya mutlu oşacaksa zirveyr ulasacaksam icerim ama bide ya bi sonuca ulasamaz diye korkuyorum bebegimi hele bi memeyi bıraksın deneyecem yeter ki mutlu oliyim😂😂😂
Yasak_elma Ozge49595 Kız özge kafayı çekmeyi mi düşünüyorsun yoksa😂Baktın normal şekilde zekli olmayacak dedin ki sarhoş olursam zevkli olur belki birde öylemi deneyeyim dedin😂
Ozge49595 Yasak_elma evet baktım ayık kafayla bi pok oldugu yol bide böyle deniyim böylede olmazsa artık kesip atacam laneti basını tasla ezecem😂😂😂
Olivetti Miskin2 asla haksız deilsin 😂ve postu görünce istemsiz olarak özge için bi mutluluk duydum ….ama bu mutluluğum 2 sn sürdü 😂😂😂 çünkü bebek emzirdiği için alkol alamazmış 😂😂😂