Olivetti Ozge49595 yeni pozisyon denemek bile yetecek gibi … yani her içmede Farklı Farklı pozisyonlar yeni zevkler katarsınız ilişkinize … böyle böyle derken sen orgazm olana kadar alkolik berduş olursun orası ayrı 😂😂😂
Ozge49595 Olivetti ana ben yapıyorlar sandım gitti gız rahmetlinin bi zevki vardı oda olmadı pert oldu of ya kasksksk
Olivetti Miskin2 bayılan erkek …. O deil de özge bu sefer de zevkten bayılan kocası yüzünden mutlu sona ulaşamayacak😂😂😂 veya kocası özgenin o azgın rahat hallerini görünce 7 saniyede boşalıp arkasını dönecek ondan korkuyorum 😂😂
Miskin2 Olivetti Hayir ben özge zevkten bayılır diye dedim 😂😂 Tüm bu soruların cevabı Özge nin içip işini hallettikten sonra kendisinde 😂 Biz daha çok düşünüp heyecan yaptık 🤦♀️🐑
Ozge49595 Olivetti haa iste benimde korkum o zaten kafa güzel onu oracıkta bogarım cğnkğ gece icersek bu ictigi gibi bi kere yapıp uyuypr insallah katil olmam jajsjsj
Saripapatyaaa Ozge49595 bence içme bebeğine istediğin kadar mama ver süte ihtiyaç duyuyorlar ne olursa olsun keyfinde olsa içmek istiyorlar tatlı niyetine