Aliciasierra Akrep kayinvalidem bizde kaliyor şu an e bide yurtdisinda odalar değişik biraz hem onların odadan hem bizim odada banyoya kapı var birde oturma odasında kapı var hemen bizim odaya giriliyor. Bi deneyelim dedik 😂🤦🏻♀️ kayinvalidem kalktı tuvalete felan ilk ve sondu 😂😂😂😂 şimdi haftasonunu bekliyoruz hep 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️ haftasinlari kaynima gidiyor kayinvalidem
dolapfaresi Eslim_555 kocandan 45 gün ayrı kalmışsın yaocan tabi herkes biliyor karı kocaların onu yaptığını
1dost Eslim_555 45 günden sonrada sülalem gelse ne farkeder gardaş 🤪😂😂çaktrmadan yapıverin odan ayrı sonuçta kendi evinde duş alınca niye alıyor diyemi düşüncek kardeşin bebeği yıkıycam fln diye bahane edersin sabah girersin 😁
Kirpapatyasii Eslim_555 o kadar sabretmissiniz bence bir iki gece daha sabredebilirsiniz. Rezil olur insan . Kimse ne var bunda demesin . Rezil olunması için daha ne olması lazım😂
Littlepanda Kız yap sessiz sedasız ne olacak sanki eşin o senin, sabah evi süpür terledim de gir duşa yada çocuğu bahane et valla sen yok desen bile eşin 45 gün dayanmış aynı yatağa girince dayanamaz 🤭
Aliciasierra Akrep 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ burada Bi post okumuştum biri yorum yapmıştı annesi karşı koltukta yatarken bunlar ilişkiye girmişler birde kardeşiyle aynı oda da felan vallaa ona helal olsun ben kalpten gidecektim yakalanicam diye