bugsbunny00 Kızlar testimi dün akşam 6 gibi yaptım, yemek ye bulaşık yıka saat 9 oldu tabi sonra aklıma geldi baktım hafif pembe çizgi vardı. Adetime 4 gün var. https://imgyukle.com/i/ocSrkn
1232222 bugsbunny00 kuruma çizgisi de olabilir dün bendede hafif belli belirsiz çizgi çıkmıştı bugun adet oldum
Alev12 bugsbunny00 sabah ilk idrarla dene demlsti bana eczacı cnm bide öyle dene istersen oğlumda 3 kez test yaptım cikmamisti
bugsbunny00 1232222 bende adet olucakmışım gibi şişkinliğim var arada kasık ağrım oluyor 5 saniyelik batmalar sonra geçiyor
1232222 bugsbunny00 çizgi çok belli olmuyorsa merak etme bende çok korktum korunmasız ilşki oldu ama adet oldum
bugsbunny00 1232222 Çok istiyorum ben polikistik overliyim 1 sene korunduk sonra bıraktık korunmayı 1 buçuk sene oldu hala olmadı 😔
seksihatun bugsbunny00 bende polikistik overliyim 1 oğlm var 5 sene sonra oldu 2. Yi istyrm senn varmı
bugsbunny00 Alev12 Bakalım gecikme yaşarsam o şekilde test yapıcam bir de inşallah hayırlı haber alırım 🤲🏻
bugsbunny00 1232222 evet gördüm bu ay olmazsa gebelik diğer ay deniyeceğim fakat takviyeleri çok pahalı alıcak gücüm yok
Slovem08 bugsbunny00 keşke ilk 5dk da baksaydın. Benim ilk hamileliğimde 6 gün kala hayali 4 gün kala biraz daha belirgin hayali çıkmıştı. 5 gün gecikince 30000 olmuştu beta o zaman yapmıştım hatırası olsun diye oda tam böyle kıpkırmızı çıkmamıştı 🤦🏻♀️
bugsbunny00 Slovem08 adetime az kaldı bakalım gecikirse yapıcam bir daha test 10 dk falan başından ayrılmıycam😂