- Düzenlendi
Kızlar testimi dün akşam 6 gibi yaptım, yemek ye bulaşık yıka saat 9 oldu tabi sonra aklıma geldi baktım hafif pembe çizgi vardı. Adetime 4 gün var.
https://imgyukle.com/i/ocSrkn
Kızlar testimi dün akşam 6 gibi yaptım, yemek ye bulaşık yıka saat 9 oldu tabi sonra aklıma geldi baktım hafif pembe çizgi vardı. Adetime 4 gün var.
https://imgyukle.com/i/ocSrkn
bugsbunny00 benim bildiğim bu kuruma çizgisi canım
bugsbunny00 bence kuruma çizgisi 🤷♀️ ama adetine 4 gün varmış bellide olmaz
Nurisdeniz34 Banada öyle geldi ama bir umut işte 😔
Yorumcuanneniz İnşallah gebeliktir 🤲🏻
bugsbunny00 kuruma çizgisi de olabilir dün bendede hafif belli belirsiz çizgi çıkmıştı bugun adet oldum
1232222 bende adet olucakmışım gibi şişkinliğim var arada kasık ağrım oluyor 5 saniyelik batmalar sonra geçiyor
bugsbunny00 çizgi çok belli olmuyorsa merak etme bende çok korktum korunmasız ilşki oldu ama adet oldum
1232222 Çok istiyorum ben polikistik overliyim 1 sene korunduk sonra bıraktık korunmayı 1 buçuk sene oldu hala olmadı 😔
bugsbunny00 sabah ilk idrarla dene demlsti bana eczacı cnm bide öyle dene istersen oğlumda 3 kez test yaptım cikmamisti
bugsbunny00 bende polikistik overliyim 1 oğlm var 5 sene sonra oldu 2. Yi istyrm senn varmı
bugsbunny00 mfk yöntemi denediniz mi bir çok kişi hamile kalıyo
Alev12 Bakalım gecikme yaşarsam o şekilde test yapıcam bir de inşallah hayırlı haber alırım 🤲🏻
seksihatun Hiç yok maalesef hiç gebelik yaşamadım 😔
1232222 evet gördüm bu ay olmazsa gebelik diğer ay deniyeceğim fakat takviyeleri çok pahalı alıcak gücüm yok
bugsbunny00 keşke ilk 5dk da baksaydın. Benim ilk hamileliğimde 6 gün kala hayali 4 gün kala biraz daha belirgin hayali çıkmıştı. 5 gün gecikince 30000 olmuştu beta o zaman yapmıştım hatırası olsun diye oda tam böyle kıpkırmızı çıkmamıştı 🤦🏻♀️
Slovem08 adetime az kaldı bakalım gecikirse yapıcam bir daha test 10 dk falan başından ayrılmıycam😂
bugsbunny00 Allah nasip etsin inşallah 🤲
bugsbunny00 He anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
seksihatun Amin isteyen herkse inşallah 🤲🏻