Orgazm hakkındaki tüm postları okudum ama yok olmuyor aralıksız 40 dakika ilişkiye girdiğimizi bilirim yinede orgazm olamıyorum bırakın orgazm olmayı klitoral bile olamıyorum allah aşkına bi çözümü yokmu bunun ya cinsel ilişkiden soğudum yemin ediyorum artık git gel den başka bir şey hissetmiyorum
Orgazm Sorunu
yenigelin0 bende evliligin ilk zamanlari vajinal bosalmiyordum aci duyuyordum hatta. Ama iliski suresi uzun oluncaa oluyormus . Sizinki 40 dk bayada uzun aslinda bilemedim.
[silindi]
Klitoral olarak kendiniz elle yapınca oluyorsunuz değil mi ? Her kadın vajinal boşalma yaşayamayabilir . Eşiniz elle uyarmayı denesin ilişki esnasında
yenigelin0 ben ilişki öncesi aklimdaki fikrimdeki tüm konuları uçak moduna alıyorum o an sadece eşime odaklaniyorum düşüncelerimi söylemeyeyim sen anla 😂 tüm mesele odaklanmaktadır bence
yenigelin0 dr.danis pikolojik olabilir.
yenigelin0 bende olamıyorum inanki hic bş caresi yok böyle gelmisiz böyle gidecegiz cok cok imkansız görüyorum artık bi umudum kalmadı
Ozge49595 ama böyle düşününce istesen de olmaz ki bazı kadınlar 40 yaşında bile bilmiyorlar orgazmn ne olduğunu henüz 20 yaşına gireceğim ve her ilişkide mutlaka rahatlıyorum çok araştırdım kendimi keşfettim eşimin de desteğiyle gayette güzel başardık evleneli 2 yıl oldu üstelik bence arayı arayı bulun derim 🤭🤭
yenigelin0 bu avinusmus rahatsızlığı olabilir mi.obiraz pisikolojik bendede vardı acı hissediyordum ama doğumdan sonra düzeldi.
yenigelin0 Bende ilk başlarda utanırdım 2 senelik evliyim daha sonra alıştım her ilişkide mutlaka klitoris boşalırım eşim rahatlatır. O an kesinlikle o ana odaklanın nasıl zevk aldıgınızı düşünün ki ne güzel 40 dk diyorsunuz ben herhalde 40 dk da 10 kere boşalırım 😂
yenigelin0 eşin eliyle yapsa dokunduğu yeri anlayabilir öyle olur belki benim eşimde erken boşalma problemi var sprey kullansa bile çok uzun sürmüyo bide odaklanmak çok önemli ben odaklanmıyodum nerde saçma şey var o an aklıma geliyo 🙈 10 yıllık evliyim son iki ilişkidir vajinal orgazm yaşıyorum klitoris tırtmış 🤪
Orgazm yada klitoris nedir ben tam olarak anlamıyorum bı açıklayıcı anlatır mısınız kızlar bnde bazen zevk almıyorum yalandan hoşuma gidiyor gibi yapıyorum mecbur bana da fikir verin eskisi gibi değilim ilişki konusunda istiyorum ama yapınca heves bitiyor neden ya
bugsbunny00 sizde de klitoris boşalmada titreme o rahatlamaya dayanama oluyor mu ben çıldırıyor gibi olup sona doğru eşimin elini ittiriyorum gülme geliyor
Ooyoo nasıl buldunuz ya bence olamıyorum vajinal
yenigelin0 bende de aynı sorun var canım vajinal hiç olamadim herlde 4 yillk evliyim klitoral de sadece titreme oluyor o an eşimin elini çekiyorum canım yanacak gibi oluyor sanki
Hassassbirisi Aynen kasılma, titreme oluyor harika ve ilişkimiz uzun sürerse 2 3 kere rahatlıyorum
yenigelin0 git gele değilde zevk almaya odaklanın . Bunu sadece git gel olarak düşünürseniz zevk almazsınız zaten. Açık açık yazamiyorum ama o an ki hazzı vücuduna dokunusunu hissedin🙈😍
Hassassbirisi valla ne kadar doğru bilmiyorum psikolojik de olabilir ama burda yazanlar olmuştu çoz az çişin varken olunca orgazm olunabiliyo diye bide sen üstte olacaksın onu denedim iki seferde de oldu bende deneyebilirsin
Ooyoo ya üstte nasıl şeyler yapıyosunuz da oluyo bide kaç dakika da.Bende üstte deniyorum klotiral bile olmuyorum