zarifhanim Olmayanbiri Siz onları arayıp bunaltmadıkça, her gün sormadıkça getirmezler. Ben bekarken çeyiz seti almıştım, ürünü teslim almadan taksitlerimi bitirmeme rağmen her gün arayıp özellikle dağıtım teslimat günü aramama rağmen iki ayda getirdiler. 😫
incilikaftan Olmayanbiri evkurdan almasaydın keşke çok pahalı 860₺ aldığım maşa orada 1000₺ taksitsiz olduğu halde.
Olmayanbiri incilikaftan taksitle aldım 12 bine 1 ay içinde gelir dediler daha yok demin sordum haftaya gelir dediler umarım gelir artık
Onebaby Olmayanbiri renkleri kendiniz sectiyseniz yeni uretim olabilir firmalar cok fazla bekletiyor ssh bolumunde calisiyorum. Firma yollamiyordur.
Olmayanbiri Onebaby aynen rengi kumaşı kendimiz seçtik ama 1 ay dediler geçti neysem haftaya gelecek dediler inşallah gelir artık
incilikaftan Olmayanbiri canım biz bile koltuk takımimizi İzmir’den getirttik 2 aya geldi. Şehir dışı olduğu halde ara sıkbogaz et.
dramaqueencnm Olmayanbiri anneme koltuk takımı almıştım Bellonadan peşin olarak kumaşını rengini şerit detaylarını vs kendiniz seçince çok uzun süreyi buluyor anneme 1.5 ayda gitmişti kadın 1 ay koltuksuz kalmıştı 🙃
Kelebeginsesii37 Olmayanbiri çalışma masası almıştık küçük görümcemin odasına 3 ay sonunda getirdiler her gün arayıp darlayın
Angellove2010 Olmayanbiri ellerinde yoktur canım belki ben kıyma makinası aldım 1 ay sonra geldi şube yakınsa git bir sor daha iyi bilgi alırsın ordan