• Muhabbet
  • İstanbul hamam veya masaj salonu ?

Kızlar İstanbul da Eminönü’ne yakın sultan Ahmet cıvarları ve ya İstiklal caddesi civarlarında eşimle masaj yaptırabıleceğim yer var mı (ya da hamam tarzı hersey işinde masaj ,kese ) yaptırıp ta memnun kaldıgınız yer birde erkeklerede mi kadınlar masaj yapıyor ya yoksa erkeklerede erkek olan yerler var mı bılgisi olan yazabılır mı 🙂

Sadem Sultanahmetteki dosse dossi otelde söyledikleriniz mevcut. Aileye özel hamamlar yüzme havuzları kişiye özel masaj 💆🏼‍♀️Eylül veya Ekim ayında arayıp sorduğumuzda virüs sebebiyle havuzlar kullanım dışıydı. Gitmeden önce arayıp bilgi alabilirsiniz nelerden yararlanacağınıza dair

Akrep illaki otelde konaklamam gerekiyor mu acaba yoksa dışardan katılımda yapılıyor mu ?

Akrep anlıyorum dedıgım gıbı erkek masörler de var mı 😊 birde Pendik’te şöyle güzel nezih deniz manzarıl da olabilir kahvaltılık yer mı ?

Marmarayla Üsküdar dan sirkeciye geçmiştim ama Sabiha gökçenden nasıl yapıcam ilk metro ya fln mı bıniliyor?

Sadem Erkek masör var evet fakat önceden arayıp randevu oluşturmanız gerekiyor, dolu olabiliyor. Benim eşimde havalimanında çalışıyor ama siz karşıdakinde inecekmişsiniz. Sabiha gökçende inip havaiste binip taksime gelebilirsiniz, oradan da sirkeciye metrolar mevcut 🌸 ben karşıda oturmuyorum o yüzden pendik te kahvaltı mekanı bilmiyorum maalesef ☺️

Sadem orada havaist oluyor canım, kredi kartı veya istanbul karttı sanırım ödeme yapıyorsun otobüs gibi taksime kadar getiriyormuş eşime sordum, sonradan dediğim gibi metroyla sirkeciye geçebilirsin. Sen havaisti görünce yetkiliyede sorarsın oda yardımcı olacaktır sana

Sadem Bu arada şu masör işini netleştirmek için bi arayıp son durumu öğrenebilirsiniz. Hamamda kesin erkek yapıyor ama masaj isteğe bağlı değişebiliyor net değilim o konuda

Sadem orda var zaten taksime giden arabalar . Onlara bınıp taksime gıtceksınz taksimden ister İETT ister metroyla sırkecıye gıdeblırısn :) ..
                Birde hamama da gidebilrsiniz kadın ve erkek bölümü öluyor.. hamamda erkeklere erkekler masaj yapıyo kese atıyo kadınlarada kadın yapıyor. Tam nerde gıtmek ıstıyorsun sen :)

Akrep çokkk teşekkür ederim canım 😊 ön bilgi olması iyi oluyor ınsan az çok ne yapacağını biliyor en azından TAmm söförlere sorarım artık

Akrep TAmm arayıp öğrenmem lazım ben beraber yan yana yatıp masaj yaptırmak istiyordum ama ayrı ayrı hamamlarda yapılıyor sanırsam 😬

Sadem orası adım bası hamam zaten :) kahvaltı ıcınde .. Eminönü’nde ındıgın zaman biraz ilerde Gülhane parkı var.. duymuşsundur belkı.. oranın ıcınde cok gyzel bi cafe var kahvaltı ıcın tavsıye ederm .Deniz manzaralı tepede kalıyor . pendıkte soruyorsan da Marmara aıle cay bahcesi vardı bahcelı falab serpma kahvaltısı var guzel bi yerdi

Sadem Aaa eşli masaj salonu araştır kesin vardır buralarda. Canım ben istanbulda yaşadığım için otel tatil için burayı hiç tercih etmeyiz, arada keyfine masaj yaptırdığımız oldu ama amacımız bu şehirden uzaklaşmak olduğu için şehir dışına gidiyoruz. Fakat dosse dossi bilindik bir otel olduğu için kalitesine güveniyorum daha önceleri de tercih ettik, aile havuzu kiralamayı düşünüyorduk en son ama virüsten sebep kapalıydı bizde ağvaya geçtik ☺️