Adet günüme 3 gün kaldı. Bugün test yaptım pozitiv çıktı. Ama karnım çok agrıyor sanki adet olucakmışım gibi. Normal mi? Hamile ola bilirmiyim?

CNanicik çok normal 🤗 belirtileri adet belirtisiyle aynıydı benim de kasıklarımda ağrı göğüste hassasiyet oluyor. Hayırlı olsun 🥰

CNanicik Yerleşme kanaması da yaşabilirsin korkma. Bunlar belirtiler yerleşiyor artık 🥲

CNanicik gaz sancısı o canım 🤷‍♀️ ayırt edemicek kadar benziyor, normal bu sıralar bende de var ağrılar şuan ağrıdığı zaman biraz yürü rahatlarsın

Olabilir ben gebeliğe ihtimal vermediğim için bu ay çok sancılı bir mens dönemi geçireceğim diyordum 🥲

Hamilelikte de ağrı oluyor zaten karın ağrısı dediğiniz şey kasık ağrısıysa benim 12. Haftaya kadar full kasık ağrım oldu

CNanicik testin pozitif cikmis hala hamile olabilirmiyim diyosun?ayrica gebelik belirtisiyle adet belirtisi ayni oluyr

CNanicik Bende hamileliğimi öğrenmeden önce hep ağrı vardı regl olacağım diye bekliyordum, meğerse hamileymişim. Çok normal bu ağrılar ,tam regl ağrısı gibi . Stres yapmana gerek yok bence.

CNanicik rica ederim boşa stres yapma ,ilk başlarda baya bir oluyor. Kanama vs. Olmadıkça korkma. Zaten ilk muayene için doktora gidersin. O sana gerekli bilgileri verir,umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin🙂