eus93 bankician umarım biz de kendimize göre bir düzen oturturuz. Eşim bu konuları çok sorun etmiyor ama sanırım ben hormonlardan olumsuz düşüncelere kapılıyorum 🥲🥲😅
herseybos eus93 hamileyken eşim yoktu ve varken gayet iyiydik şimdi biraradayız normalde gece olurdu ilişkimiz şimdi bebeğim uyuduğu zaman, öğlen akşam sabaha karşı 😂😂 şimdi de iyi sadece her istediğimizde olmuyor da rötarlı bir şekilde oluyo bebe uyuyunca
Ozge49595 eus93 neden ilikski yok normalde doktorlar öneriyor sprem rahim agzını yumusatıp dogumu kolastırıyor bi sorun sıkıntı yoksa doktora danısıp iliskiye girebilirsiniz aslında kimseyide yanlıs yönlendirmek istemem mesela ilk zamanlar yasak vardı esim zorla yapıyordu erken dogum riskim oldu gine devam etti ama cok sükğr bi sıkıntı olmadan bebegimi aldım kucagıma
eus93 Ozge49595 plesantam rahim ağzını kapattığı için maalesef kanamalarım oluyor, o yüzden ilişki yasağımız var 🙏
Ozge49595 eus93 bebisin ve sizin canınız sag olsunda iliski gine olur gecmis olsun saglıkla bebisinşzi kucagınıza alınız🥰🥰
KirmiziOjeli eus93 yapmak isteyen yapar sen bakma. Doğduğundan beri hiç sıkıntı yaşamadık tam gaz devam
alonedark eus93 benimkinde iş olsa hergün yaparız bebek konusunda sıkıntı yok . Saatlerce değil ya bi saatini bile almıyor ne de olsa 🤣
Ozge49595 Gknlll tavsiye etmem o konuda dikkat edin son aylara dogru olabilir ama baslarda biraz dikkat edin onu doktorunuz daha iyi bilir danısın son aylarda rahim agzını yumusattıgı icin bosalabilir ama baslarda nolur nolmaz dikkat edin
Canmkizim eus93 ister istemez oldu bizde uzaklaşma. Bnm ilk 3 ay doktor yasak demişti son aylara doğru da korkudan yapamiyorduk bisey hamilelik boyunca çok uzaklaştık yani. Şimdi de Fırsat buldukça işte çocuk uyuduğu zaman hızlı hızlı 😅
dramaqueencnm eus93 benim aynı hep devam etti ve hala devam ediyor bebek uyuduktan sonra gir ilişkiye
Flamme eus93 eşin anlayışlı bir insan ise korkmana gerek yok. Şahsen çocuk uyuduktan sonra eşim çok yoruldun gel sarılıp uyuyalım derdi dünyalar benim olurdu 😬 özlemedin mi dediğimde evet özledim sarılıcam ya diyodu hiç kıyamıyordu bana, 😂
Yokdahanelerrr eus93 çocuğu kocan dogurmus gibi triplere girmezse sorun olmuyor ama lohusa gibi davranırsa baya sorunlar oluyor. Yine libido meselesi.
Lagosiyawo Yokdahanelerrr ahahhahah ay çok güldüm buna gece gece 🤣🤣 iki çocuk doğurdum cidden sanki benimki doğurmuş gibi triplere girerdi ama lohusalıkla birlikte oda normal hayata döndü çok şükür hamileykende beraber aşerirdik falan ah bu erkekler 🤣
Lagosiyawo eus93 öyle şeyler düşünmeyiz öyle olsaydı iki üç çocuk yapılamazdı mantık olarak 😅 şaka bi yana ben ikinciyi doğurdum ikincide yasağımız vardı dört gözle bekledik erken doğdu küvezi bekledik lohusalığı bekledik bekledikte bekledik sonuç olarak geçti hepsi eskisinden de daha bağlıyız o size ve eşinize bağlı bi durum modunuzu düşürmeyin o artık sizin bu yolda eşlikçiniz ona uygun saatlerde zamanlarda pozisyonlarda kendinize de zaman ayırmalısınız 🌸
Lagosiyawo Yokdahanelerrr yaşarken kötüydü kendime özel hissetmek isterdim ama sonradan komik gelmeye başladı 😅