Kızlar merhaba. 3 4 gündür boğaz iltihaplanması nedeniyle rahatsızdım o şimdi iyileşmeye başlarken yerini öksürüğe bıraktı 🥲 işin kötüüs kızım da iki gündür öksürmeye başladı Bugün arttı öksürüğü ama boğazlarında birşey yok çok şükğr. Önerebileceğiniz birşey var mı şöyle öksürğü şıp diye kesen doğal bir tarif 🥰 hem kızım hem kendim için. Not: kızım 3.5 yaşında
Öksürük
Cikolatali-waffle Eğer bebeğinizin alerji durumu yoksa(!) keçiboynuzu pekmezi ve tereyağını eritip karıştırarak içebilirsiniz..
Akrep illa keçiboynuzu şart mı üzüm pekmezi var doğal olmaz mı canım? Alerji durumu yok bu arada
Cikolatali-waffle pekmez olması yeterli canım ben keçiboynuzu ile yaptığımdan aklımda öyle kalmış 🙈 dut üzüm olur
Cikolatali-waffle ben denemedim hiç ama bi arkadaşım hem kendine hem de 5 yaşındaki oğluna hatmi çiçeği kaynatır hep öksürük için. Yani bi ara şey demişti. Kaç tane doktor gezdim çocuğun öksürüğü kesilmedi. Bu çiçekten aldım kaynattım aynı gün kesti dedi
Cikolatali-waffle Birde geçen biri paylaşmıştı bi saniye kaydetmiştim onuda ekliyim
Annafreud yaa bir araştırayım bakayım. İlerlemeden keserim inşallah çok teşekkür ederim
Akrep @Ginger Bu arkadaş paylaşmıştı 🥰
< Daha denemedim ama bende deniycem zeytin yağına sarımsak koyuyorsun 4 tane ezerek yada doğrulamak 4 saat bekledikten sonra çocuğun ayağına surup çorap giydirip yatiriyormjsun iyi geliyormuş canim bende deniycem ama baya iyi diyor herkes inşallah senin çocuğa da iyi gelir >
Akrep çok teşekkür ederim yarın hemen deneyim inşallah fayda eder 🥰
Cikolatali-waffle İnşallah canım şifa olsun 🍀🙏🏼
Cikolatali-waffle benim kızım 1,5 yaşında. Grip olmuştu, iyileştikten sonra öksürügü başladı, bende tereyağini eritip icine üzüm pekmezi koydum, bi kere fokurtadıp ocagin altini kapattim, ılıdıktan sonra kızıma verdim. Ilık ver ama ,soğumasın. 3 günde tamamen kesilmişti öksürügü. Günde 3 defa felan veriyordum bu arada.
Cikolatali-waffle Aynı durum bizde de var 😪
Cikolatali-waffle malesef ilaçsız geçmiyor burda yazılanların hepsini denedim geçmedi kızım bi türlü iyileşmedi antibiyotik ile iyileşti doktora götürün isterseniz
Cikolatali-waffle kekık yağı sıddetle tavsıye ederım.. ılık bı bardak suya uc damla damlat iç maksimum üç günde gecıyor oksuruk
Ben ogluma öksürdügü an ceviz perdesi kaynatıyorum içine az bal ve karabiber koyup içiriyorum hemen geciyo şıp diye
2bebelianakurt evde var bi deneyim canım