• Muhabbet
  • Aldatılıp tekrar güven kazanma

Kızlar 2 ay önce aldatıldığımı öğrendim bikaç ay olmuş cinsellik va yaşanmamış sadece msj ve bikaç kere ayak üstü görüşme olmuş sorun şu bi oğlum var 2 yaşında tek bi şans vermek istedim oğlum için seviyorum eşimi ama inanılmaz güven problemi var telefonu artık gizli saklı değil ortalarda benle ilgili ama ben çok sorun yaşıyorum her dışarı çıkmasında ya görüşüyorsa ya öesajlaşıyorsa gibii gibi şeyler bu ları nasıl aşabilirim bu düşünceler beni çok yoruyo kafamı meşgul ediyo bu zamanla geçer mi yada ne önerirsşniz bilmiyorum kafam karışık

minionss bı kaç ayak üstü görüşme 😏 büyük konuşmak istemem ama zor bı durum ya affedemezdim heralde , ne diyebilirimki sana affettiysen bunların hepsini göze almışsın demekki eskiyi dusunmiceksin farklı uğraşlar bulacaksın umarım eşin akillanmistir

Tekrar güvenmen imkansız ölene kadar aklında şüphe ile yaşarsın benim başıma aldatma değil ama Facebook tan bakmış eski sevgilisine bende o gün herşey bitti birde 7 senelik sevgililik 4 senedir de evliyim nereye gitse görür mü şarkı bile dinlese acaba eski sevgilisini mi dusunuyor diye geçiyor aklımdan inan hiç çıkmıyor elimde olsa ayrılmak bile istedim.

minionss zaten insanı yıpratan şans verdikten sonraki düşünceler . Ama şans vermişsin artık ve eskiyi düşünmeyip önüne bakacaksın mecbur . Eşinede bu konuyu hatırlatma nede olsa affetmişsin aklını başka şeylerle meşgul et ve düşünmemeye çalış . İnşallah yaşamazsın bıdaha aynı şeyi

alonedark inşallah yani bilmiyorum ayrıladalirdim ama anne olunca hep işin rengi değişti bilmiyorum bu şansı değerlendirip değerlendirmemek onun elinde

Polyannacilik cinsellik yaşadığını zamnetmiyorum çünkü onu yapabilecek bi vskti yok. Şöyle söyleyeyim bizim dğkkanımız bardı kız oraya gelip giden müşteri görüş eler de paket servise çıktığında bi yerde ayak üstü görüşüyorduk dedi bana

minionss orasını bilemem ama herzaman şüphe duyacaksin nasıl yapabiliyor erkekler bunları anlam veremiyorum

minionss aldatmanın affı olmaz güven tekrar kazanılmaz affetmeyi seçmişsin bunları düşünme düşünürsen işin içinden çıkamazsın benimde iki tane evladım var küçükler başıma gelse asla affetmezdim cinsellik olmaması aldatmada bir kriter değildir kocam çocuklarının huzurunu düşünmüyor onları anne ve babasıyla aynı evde mutlu yaşamaktan mahrum edecek hareketler yapıyosa bu onun sorumluluğudur biz anneler çok güçlüyüz tek başımızıda çocuklarımıza yeteriz Allah yardımcın olsun umarım aşabilirsin bu düşünceleri umarım tekrarı olmaz

Siz affettikten sonra kimsenin tercihinizi sorgulamak haddine değil bence neticede hayat sizin hayatınız affetmek büyük bir erdemdir aldatılmak çok kötü bir durum hiç kimsenin yaşamamasını dilerim Allah her zaman ahlaki düzgün insanlara çıkarsın yolumuzu madem radikal bir karar verdiniz geçmiş geçmişte kalmıştır deyip önünüze bakın tabi her zaman bir B planınız olsun her durum için çocuk dahi olsa inşallah tekrarı olmaz fakat ben bir kere yapanın bir daha yapmayacağına inanmayanlardanım 🌸

minionss Ben bu konularda bir kez yapan hep yapar kafasındayım. Ve siz bu fırsatı affederek ona vermişsiniz, nasılsa affeder düşüncesiyle kaybetme korkusu tamamen kalkmıştır ortadan. Güven konusunda çok hassasımdır birine güvenim sarsılınca asla ama asla eski halimi alamam, aldatılmakta affedilecek bir şey değil gerçekten. Ayak üstü görüşme olmuş sadece öyle bakışmışlar mı yeminler etsede inanmaz insan illa bi çekim olmuştur aralarında. Güvenin asla yerine gelmeyecek maalesef, bari eşine belli etme bu tavrını. Çünkü yüzüne vuruverir sen beni affettin diyerek daha da üzülürsün

minionss bişey dicem aldatmanın hiçbi türlüsünün açıklaması yok ama cinsellik yok diye niye kendini avutuyorsun ki? Belli ki aralarında duygusal bişeyler olmuş ve bu daha kötü bence. Görüşmese konuşmasa bile illa ki aklına geliyordur. Yanında sen varken bile o kadını düşünmediğinden nasıl emin olabilirsin ki? Yani düşüncelerinde son derece haklısın boşanmak da kolay değil ve evladın için affetmişsin ama hala seviyorum deme lütfen.

minionss seninle aynı durumdayım ve benim oğlum da daha 2 yaşında . 10 ay önce bosanmistik daha 2 ay evvel barıştım tekrar çocuk için . Asla güvenmiyorum ama artık umurumda da değil takmıyorum yani yaparsa da benim gözüm görmesin kulağım duymasın yeter. Oğluna iyi baba olsun eksik büyümesin evladım tek isteğim bu . 10 ay ayrı kalmama rağmen anladım ki çocuk varsa arada o asla aldatmayı affetmem diyen gururunu bile çiğniyor insan . Sende bence madem affettin hiç düşünme artık sal gitsin yaparsa kendine yapar diye dusun içini ferah tut yoksa düşüne düşüne kendini yer bitirirsin ve asla buna değmez. Çocuk olmasa yüzüne bile bakmazdim ama çocuk olunca bir de gelirin olmayınca ailesine de bir yere kadar yük yasayabiliyor insan çok zor oluyor çocukla … Bu da bir imtihan diyorum bol bol dua ediyorum Rabbime öyle ferahliyorum . Mutlaka sabrımızin mükafatini ahirette alacağız , bu dünya yalan …o yüzden sen mutlu olmana bak hiç öyle bir daha olur mu olmazmi dusuncelerine girme at kafandan o düşünceleri yoksa huzurun olmaz