Melekanne1- Kızlar bu iki şeyi ne kadar doğru buluyorsunuz dinen ? Sizce günah mı ikisde Ben şahsen yanlış buluyorum ikisinde sonuçta cinsel organ ne kadar temizlersen temizle küçük büyük tuvalet ordan yapılıyor pek sağlıklı değil sanki ama tabi yapanlara saygım var zevk meselesi sadece fikrimi belirtmek istedim :)
Bsrkaya Melekanne1- oral bilmiyorum dinen günahi nedir. Ama günahtır diye düşünüyorum anal kesin olarak haram zaten. Ters ilişki boşanma olarak bile geçiyor.
Yavrukedi Melekanne1- anal günah ama oral değil.gerektiği zaman eşini tatmin edebilirsin oral yaparak. Ben eşime yapıyorum çokta zevk alıyoruz 🔥
Gecemavisi-1 Melekanne1- hak yolu varken b*k yoluna gitmenin bi anlamı yoktur 😂 anal kesinlkle denemedim denemem de günahı çok fazla 🤷♀️
Yavrukedi Melekanne1- canım başta bende öyle düşünüyordum ama eşim önce duş alıyor sonra oral yapıyorum. Bir kere dene eşinin zevkten uçtuğunu görünce çok hoşuna gidecek .
Gecemavisi-1 Melekanne1- oralın günah olup olmadığını bilmiyorum ki bende yapmadım hiç mide bulandırıcı bence 🙄
Queen_Mommm Melekanne1- analı istesemde yapamam eşim zorla denedi ama öldüm öldüm dirildim 🤣 s*ktir git dedim sonra kaçtım zorla😂
Henna34 Anal olarak tecavüz e uğrayan çocukların (adliye de çalıştım bir dönem) kakasını tutamadığını biliyor musunuz, bilseniz kesinlikle yaklaşmaz önce haram boyutu sonrada sağlık boyutunu düşünüp sormadınız bile
Melekanne1- Henna34 evet biliyorum zaten haram olduğunu dedim ya yanlış diye sağlık açısından da iyi değil haklısınız zaten
Gamze_zeynep Melekanne1- oral eşin istediği sürece yapabilirsin ama anal kesinlikle haram bir ilişki türü canım