Okyanusunkalbi Ask_hosmus kız Allah iyiliğini versin 😂😂😂😂 etlisi diyince aklıma sarma geliyor zeytinyağlı mı/ etli mı??? Iyyyy tövbe estağfurullah nimetten uzak tabi 🤣🤣🤣
Yavrukedi Melekanne1- benimkide getirmezdi öpeyim bir kere dedim şimdi agzımdan dalağıma kadar sokuyor 😂
Saevre Yavrukedi kız miden bulanmıyor mu insan istemsiz öğürür hiç sevmiyorum ben eşim çok istiyor ama yapamam 😂
Deleted14 Melekanne1- anal günah olduğunu biliyorum da oral sanmıyorum yani eşinle yapıyorsan neden olsun ki gayette güzel oluyo yani
KNurr Melekanne1- Oral günah değil eşin istiyorsa onu tatmin edebilirsin ama anal günah ayrıca başta erkeklere cazip vs gelsede sonrasinda hem erkek hemde kadin pişman olur dışkı gaz tutamama problemleri başlar kaslar gevsediginden çok kötü bir koku salıyor vücudunuza bu hem kadini bezdirir hemde erkeği boşanma sebebi.
yinehamile35 Melekanne1- ikisini de yaptım yaparım cinsellikte her türlü fanteziyi deniyoruz eşimle sağlıksal olarak hepsinin zararı var hatta vajinadan yapılınca da zararlı ama hepsinin çözümü de var sıkıntı yaşamamak için oradaki kasları ömrümüz boyunca çalıştırmamız lazım hem idrar hem de dışkı kaçırmamak için ilerde hijyen olduktan sonra yapılır yani
Arres Kızlar bizde yapıyoruz ama eşim tamamen ağzıma boşalmak istiyor henüz daha deneyemedim yelteniyorum ama sonlandıramıyorum, öneriniz olur mu 🙄😂
2minikmucize Arres iğrenç midem kalktı gel ben seninkine boşalayım de fantazinizdir birşey diyemem ama o kadarı da iğrenç