Ela34 Alyanur Ben çok ayrı yatmaya kalktım benimde eşim sülük gibi peşimden ayrılmadı onca hırçınlığıma vurmama rağmen hep alttan aldı çok sinirli bir yapıya sahibim birde düşün ama eşimin sayesinde asla ayrı yatmadık ayrı yatmanı tavsiye etmem yatakta ona yaklaşma kıyıda yat benim eşim hep öyle yaptığımda kalbimin bişeye kırıldığını sinir olduğumu anlar ve gelir konuşur sarılır dinler özür diler
Zambak55 Alyanur şerefsiz ne alaka gerçekten bazen eşleri hiç anlamıyorum duyguları alınmış gibi onların cinsel istekleri olunca oh ne alaa hayır bir de uzun yapabilseler en fazla 15dk yani biliyoruz
Alyanur Ela34 nasıl davranacam nerde hata yapıyorum ben sordum kendime çok öfkeli olduğum için ne yapacağımı bilemedim yazdım :(
alonedark Alyanur bence laf arasında başka bişey daha söylemişsin veya eşin daha öncesinde başka bişeye kızmış Oda değilse kusura bakma eşinin akıl ve ruh sağlığı yerinde değil bence.
Alyanur alonedark ben bu kadar kendimi yaptım senin için yapma dedi dedim başkasını mı seviyon arzulamıypr msn yok sabah işe gidecem erken giden sen değilsn bağırdı dedim nie bağırıyon ne yaptım şerefsiz dedi sus dedi o kadar cilve yaptı bahane uydurdu dedim kadın misn sen ağladım çıktm
Alyanur Alyanur bu kelimelerden başka kullanmadım dedi şey için mi ağlıyon hayır şerefsiz dediğin için dedi hep aynı poksn dedi
alonedark Alyanur vallah bişey anlamadım canım ama ilişki konusunda emin ol sıkıntı çeken tek sen değilsin. Yalnız değilsin yani bırak yaklaşma o peşinden koşsun boşver .
alonedark Alyanur vardır tabi borç, parasızlık, zamlar vs herkesin derdi , sıkıntısı bu şuanda. Ben mesela evde barut gibi geziyorum sinirden:D
Saripapatyaaa Alyanur yani bu forumda neden bu hep aynı sorun var anlamadım bu erkeklere nolmus kadınlar istiyor erkekler yapmıyor valla çok ilgi çekici