Eşimle olan bu sıkıntım artık beni yıpratıyor 22 yaşındayım ve gerçekten çok bitkinim. Eşimin isteksizliğinden dolayı diyemicem çünkü aslında istekli ama bencilliğinden dolayı artık napıcağımı şaşırdım. Bu konudan şikayetçi olduğum için ve beni hep el, ayak altında görmesin diye birazda kadınlık gururumu öne alarak geçen hafta üst üste eşimi reddettim 2 gün canım istemiyor diyerek. 3. Günde baktm karşılıklı istiyoruz falan gittim o da tabi hazırdı zaten oldu bitti falan 3 4 gün sonra ben ona isteğimi belirttim çünkü normalde yorgunum, başım ağrıyor vs der geçiştirir. Ama o gün yorgun değildi o yüzden bu fırsatı değerlendirmek istedim. Oda canım istemiyor dedi. Bende dedim neden? Yorgunda değilsin , bilmem canım istemiyor dedi, senin nasıl canın ıstemıyorsa, benımde ıstemiyor bugün dedi. O an anladım mısılleme yaptığını dedm sen bana misillememi yapıyorsun yok dedi . Evet diyecek hali yoktu tabi . Sonra ben mamayı, bezı düşünüyorum sen neyi düşünüyorsun dedi oysa biz bu konuları hep düşünüyoruz ama kendı yapınca sıkıntı olmuyor nedense . Neyse bende hep bı nazlısın ya dedm oda şakasına erkek evı Naz evi dedı normalde çok şakacı birisi . Neyse ondan sonra bende sen mı kadınsın ben mı erkeğım anlamadım dedm. Ondan sonra benı soğuttuğunu söyledim ilişkiden , soğumuyorsun kı ateşın başına vurmuş dedı . Yani bı soğu gibisinden konuştu benle ve o dünkü bu olaydan sonra gerçekten soğudum. Ve ona sen bundan sonra görürsün dedm aklımda ilişki, seks, sarılma, öpüşme, sevmek, okşamak vs hıç bişey yok zaten içimdende gelmiyor . Neyse bugün geldi hiç bişey olmamış gibi davranıyor. İşte bana diyor kı senın bı buran , şuran , oran yanı elıyle gösteriyor boğazım, karnım, a.ım doymazmış bende sinirlendim ve doyuramıyorsun demekki hiç biyerimi dedim oda bana nankör kalbimi kırıyorsun vs dedi. Ama beni ne kadar kırdığının farkında değıl. Neyse sonra böyle yaparak onun günaha girdiğini söyledim. Çünkü kadının kocasını reddetmesi günah ama erkeğinde karısını reddetmesi günah ve ona Allah’a bırakıyorum ben dedim bidahada ilişki teklif etmeyi falan düşünmüyorum geldiğindede reddedicem uzun bi süre sizce doğru mu yaparım? Fikir verin nasıl bi yol izlemeliyim boşanmayı düşünmüyorum . Hem kızım var hem seviyoruz birbirimizi onun dışında iyi bir baba ve Güler yüzlü bi eş . Ama bazende diyorum ki gerçekten istenmek, arzulanmak bi kadın için çok güzel bi duygu ve içimde o kadar bastırdığm cinsellık duygularım var kı fantazı olsun ne olsa. Ama eşim sayesınde maalesef hepsı hayal oldu. Benımde derdım bu tabi Allah başka dert vermesin inşallah