Kahveciniz tamamen kitabı satılsin, ön plana çıksın diye uydurulan bir durum🙂 Tuzun yıllardır insan üzerindeki faydası zaten her yerde yazıyor, kocası için tuzdan medet umanın vay haline🙂🙈

Polyannacilik birde bir kitabı var arkadaşım okumuştu full erkeklere küfür ediyormuş zaten inanmıyordum onu duyduktan sonra tamamen nefret ettim. 🤣
    Birde şey muhabbeti var bebeklere tuzlu su yaparlar ya bir çimdik tuz atarlar suyuna, kaynanalar ister bunu genelde gelinler cıngar çıkarır ama bir kadın söylüyor diye herkes yapıyor 😂

Ops başka çaresi kalmayan ben 🤸 herşeyi denerim resmen

Kuzulkurt ya aslında bilimsel olarak negatif enerjiyi aldığı soyleniyor fakat bunu kocalara nasıl bağladılar yani sen istersen tuza yat günlerce adam da karakter yoksa seni yine aldatır 😂 ben bu duruma inanmıyorum işte 10 kg tuz bile kurtarmaya bilir seni😂😂

Kahveciniz bilemedim bacım kelin ilacı olsa kendine sürerdi bence kadın boşanmış kocadan , o yüzden bana yöntemleri aşırı saçma geliyor 🥳🍀🍀

Polyannacilik Ona bu soru gelmisti ve soyle aciklamisti. O evli oldugu yillarda ve bosandiginda henuz piskolok degilmis. hos olsamda bosanirdim cunku Anlasamiyorduk ve bitmesi ikimiz icinde daha iyi olcagini biliyorduk dedi.

Kahveciniz Tuzlu suyun etkisini bilmiyorum ama kitaplari gayet aciklayici ogretici

Mavii__ doğrudur belkide bacım bilemiyorum bana çok doğru gelmedigi aşikar ama tercih meselesi yapan yapsın tabiki , ben onun yerine evimde bakara suresini aciyorum heryerimi sirkeyle temizliyorum nazardan büyüden korunmak için he eşinle anlasamamazlik tamamen ikisi arasındaki problem tuz buna nasıl etki eder doğru yöntemmi bence tartışılır bı durum 🥳🥳