Nazen Vallahi ben bir kişiyi söyleyemeyeğim yorumlarını sevdiğim okurken hoşuma giden kişiler @Rouge @Akrep TombulHatun @bitterdelisi24 @Ask_hosmus daha var da neyse şimdilik bu kadar yeter 😁
Nazen 2bebelianakurt yazim istiyorsan 😂😂sıkmamak adına kısa tuttum yoksa buradaki tüm arkadaşların konuşması sarıyor ben girdiğim zaman keyif alarak okuyorum yorumları 🌸
2bebelianakurt Nazen ahahahahah saka yaptım canım benim ne kadar naifsin bizlerde siz gibi iyi insanları cok seviyoruz 🙏
Popy_ 2bebelianakurt benimde çok. Var @TombulHatun @Ask_hosmus @Rouge Olivetti ve JartiyerliKedi de varda onları göremiyorum hanım hanım bunlay benim yavrularım 😄
Ops 2bebelianakurt Benim aklıma direk @Rouge geliyor🌸, post sahibini ciddiye alıp uzun uzun ve mantıklı yazması çok değerli benim için🙈
Rouge Ops ya cok tatlısın 🙏🥰cok teşekkür ederim 🙏senin bu yorumun da benim için o kadar degerli ki 🙏cok mutlu ettin beni🥰❤️
Merve_kck 2bebelianakurt Peride diyince aklınıza ilk gelen kişi kim? @Deleted16 geliyor ☺️ Perideyi ilk indirdiğim de hep yorumlarını görüyordum 🤗
Deleted16 Merve_kck 😀😀 bir ara ne sarmıştım ya 😀 şimdi tam bişi yazcam cevap vercem çoook eriniyorum 😀🌸
Nietzsche Aks4511 yaa öyle deme ,bu aralar kafam çok dolu . Denk geldiğime bilgim varsa cevap veriyorum 🙏😊