Deleted16 Ecivicivokke peki bu alerji günün her saatinde mi oluyor. Benim gece olunca başlıyor yani yatağa girip yatınca kaşınıyorum 2-3 saat boyunca
Ecivicivokke Deleted16 benim de akşam saatlerinde başlıyordu ve bacaklarım kasiniyordu sadece boydan boyaa bazen kolumun ust kısmı da ama genelde bacaklardi
Deleted16 Popy_ beybi ben kimseyle muhattap olmuyorum sürekli evimdeyim belki o sebepten 😀😀 bir de gelin geldiğim ailede 4 yeni geliniz. Hepimiz gebe kalınca sıra bana gelmedi sanırım 🤣🤣🤣
Deleted16 Rookie Ayy inşallah ya Allahım esirgesin sizi. Toz zencefil bal çörek otunu karıştırıp yiyin diyolar siz önden yapıp yiyin olmadı. Tuzlu sirkeli suyla gargara yapın virüs varsada ciğerlere inmesin. Sizede çook çook geçmiş olsun 🙏🏼🥰😘🌸
Deleted16 Lavinia_ 😀😀 doğum kilosu kaldı mı tam kalıyor ama benim annem çok fit bir kadındı. Son gebeliğinde dikkat etmedi şimdi anadolu kadınından farksız ve çok pişman 😀 boşverin zayıf kalalım biz 😀👌👌
Herhangibirsii Bence doktorunuzla görüşün hamilelik kolestazı da olabilir ve sıkıntılı bi durum inşallah öyle birşey yoktur en azından içiniz rahatlamış olur 🤲🏻
Popy_ Deleted16 yaa 😅😅😅 yeter kuzumm günlük şaşırma kapasitemi sen doldurdun maşallah 🧿 😊 hepiniz de sağ sağlim kavuşursunuz inşallah 😇
Polyannacilik Deleted16 kuzum hamilelik uyuzu tetiklermis öyle okumuştum bi yerde internetten bakabilirsin ama yaraların nasıl uyuzda köprü yapıyorlarmis farkedersin zaten parmak aralarında derinin ince oldufu bölgelerde daha çok olurmus
Deleted16 Polyannacilik aşko sadece geceleri oluyo ama . Bu uyuz dediğimiz şey sürekli kaşıntı hali mi acaba
Polyannacilik Deleted16 geceleri daha çok kasinirmis benim kardeşim de uyuz olmuştu oeadan biliyorum aynen sürekli kasinti işte tatlı tatlı kaşınıyor Muş bence en kısa zamanda git gozuk doktora bide hamişsin nolur nolmas ilerlemesin