ZRaporu alonedark ben buradan öğrendim meraktan yaptım. 😅 suyu dikkatli kullanmak lazım 🥲 cimri ruhum izin vermez buna 😄
Orange-woman Kafamda seli sorular patlıcan,salatalık,kabak,havuç vb. Şeyler kırılırsa ya yarısı içerde kalırsa 😰
Ortasekerlikahve Melekanne1- ben bu konularda cidden çok pasifim kendime hiç aydana bile bakmadım düşün 😂 aklıma şey geldi. Taş dusuruyormusum idrar toprak renginde geliyor aşırı sancım var hastaneye gittim taş tırtıklı olduğu icon düşerken bağırsakları yırtıyor kanama yaptığı için idrar koyu renkte oluyormuş. 1 ay sonra nisanlandim iş yerinden bı ablaya dedim ki taş düşerken kanama yapıyor ya kızlık zarına zarar verirse dedim oda bana açık bir şekilde sende kaç tane delik var , nerden ilişkiye giriliyor dedi gülerek 😂 taş ilişki yerinden düşmeyecek ki idrar yaptığın yerden düşecek dedi . Nasıl yani ilişkiye idrar yapılan yerden girilmiyor mu dedim sen hiç ayna da kendine bakmadın mi kaç yaşına geldin demisti 😂
Zynpblg Orange-woman doktor tanıdık vardı ondan duymuştum. İçinde Kırılan salatalık kırılan havuç Allah korusun ne rezillik valla
Herhangibirkullanici Vibratör kullanıyorum size de tavsiye ederim . Amacına uygun ve oldukça yeterli. Siz de patlıcan kabak havuç salatalık duş başlığı çocuğunuzun oyuncağı ve şarjlı diş fırçası vs denemeyin bence. Hem hoş değil hem vajinanıza ve kendinize saygı açısından shdhhdhd