• +18
  • Spiral hakkında

Ogretmenhanim O bölgeyi açmak için kullandıkları bir aparat var ya asıl korkum o zaten daha öncesinde uyutmadan kürtaj yaptılar ve o aparatı kullandılar büyük travma oluşturdu bende

Amannebileyim çok çok az bi acı oluyor ama spıralı takarken değıl vajınayı aralamak ıcın kullanılan bı aparat var o bıraz acıtıyor ama ben adetımın son günü gıtmıştm belkı o yüzden onun dışında acımıyor ya acısa nolcak yanı doğum yapmış ınsanlarız doğum sancısının yanında baş ağrısı, sınek ısırığı gıbı bışey o

alonedark Benim de korkum o aparat zaten 5-6 ay önce uyutmadan kürtaj yaptılar kürtajın acısı mıydı yoksa o aparatın acısı mıydı bilmiyorum travma oluşturdu bende resmen

Amannebileyim kendını kasma , rahat ol acımaz canım zaten 2 dakıka bıle sürmüyor hemen oldu bıttı .

Kisssmeee Hiçbir işlem yapılmadı kanama sebebiyle hastaneye yayılım yapılmışyı ve öbür gün hastanede düşük yaptım birkaç parça kan pıhtısı kalmış direkt çatala çıkartıp kalan parçaları kürtaj ile aldılar

Vala benimkinde kaymiş spiral çıkartıp yenisini taktiricqm çok korkuyorum çıkartınca acır diye takarken çok acımıştı benimki adetin son günü gittim diye…

Amannebileyim ben iki kere taktırdım takıp eve geldigimde adet sancısı gibi sancım oldu ilk gün agri kesici vermişti zaten ağırın olursa iç diye ilk günden sonra agri yapmadı

ketenprenses çıkartırken ağrı degil rahatlama his ediceksin bende oyle olmuştu dogum yapmış gibi vir rahatlamaydı içim boşaldı sanki takiliyken öyle rahatsiz etmiyordi harbuki

ketenprenses sana o günde dedim adetim 3 günü devlete git randuvuz yapiyor baykot alinana yere sor o seni zaten doktora yonlediriyor