Kızlar oğlum 6 aylık ve doğduğunda beri koynumda uyuturum gece gündüz hep koynumda ama artık beşiğinde uyutmak istiyorum nasıl yapicam ☹️ hiç alışık değil asla yatmaz bensiz bana bı yol gösterin. ☹️ Sabaha kadar mememde emzik niyetine kullaniyo beni sıpa bende uyku sıfır bayılmak üzereyim artık
Hic Cesaretim yok 😅
…….
,,,,,,
Lagerthaaa gündüz başlayabilirsin, mesela gündüz beşik de uyutmaya çalış
Ask_hosmus bugün denedim uyumuyo koyar koymaz uyanıyo hiç uyumamis gibi şimdi yine kucağımda uyuyo biraktigim an uyandı geri almak zorunda kaldım kafasını koyduğu gibi uyuya ama koluma
Ask_hosmus kıyamıyorum da yatsın benle diyorum ama ilerde odasını ayırmayı düşünüyorum ozaman çok zor olur hiç ayrilamayz hem bende uyuyabilirm artık gece beşiğinde uyursa☹️
Lagerthaaa valla ben oğlumu gece uykusu tam oturduğu zaman ayırdım 1 buçuk 2 yaşına kadar benimle yattı bende ayırmak istemedim, gece uykusuna geçtiği zaman kendi yatağına koydum öyle öyle alıştı ama hala arada gece Bi bakmışım yanıma gelmiş 😂
Lagerthaaa Biraz daha büyüsün alışır zor uyur ağlar ama bı sure sonra alışır..
Lagerthaaa bi süre uyumaz ama mecbur sonra alısıcak bende gunduz hem yatakta yatırıyorum valla uykusu olunca öyle bı uyyorki
Ask_hosmus bende bekliyim ozaman biraz ama sürekli emmek istiyo kokuyu aldığı için siz nasıl yaptınız bu emme işini geceleri 1 sene boyunca çok zor oluyor uykusuzlu😅
Kahvehatunu beşiği de hemen yatağımın yanında ama yatmiyo kıyamıyorum bende alıyorum yanıma biraz daha böyle devam edecek heralde
bitterdelisi24 kaç aylık ya ben bide küçük diye kıyamıyorum
Lagerthaaa Yatağına kendi kokunuzun olduğu bir kıyafeti koyun sizin kokunuzu alırsa biraz daha kolay olacaktır
Lagerthaaa suan alıştırmaya başla yavaştan bi anda yapma benımkı suan 1 bucuk yasında
Lagerthaaa ben mama verdim yaa, ama gece uyanması şuan çok normal siz yanınızdan değilde gece memesini bıraktırabilirsiniz en fazla 1 hafta zorlar seni sonra kalkmaz, mesela gece emmeye kalktığı zaman pışpışla çok ağlarsa salla yoksa sen ne kadar yanından ayırırsan ayır kalkacaktır 😘
Lagerthaaa ay resmen biz gece emmesini hiraktiraniyorum anne yani besigimiz var dip dibeyiz gece yatağında olmak istemiyor saat başı uyansa meme ense birde diş çıkartmaya zorluyor hemde atak zamanı 🤦🏻♀️ sadece gündüz beşiğinde yatar onda da 40 dk sonra uyanır asla deliksiz uyumaz sallamayi seven bebek değil emzirmesem.gece hiç bir şekilde susmuyor nasıl bırakacağız emmeyi bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ fikri olan bizi bir aydınlatsın 😀😀
Lagerthaaa emzik kullanmanızı öneririm bende uzun süre vermemiştim ama ileride çok sıkıntı çıkardı bana emziğe alıştırınca rahatladım.
Lagerthaaa Evet eder 2 yaşına girecek olmasına rağmen 10 kez bile yanımda yatmamistir karavan tatili çadır kamplarinda sadece yanımda kalıyor
Ayagında sallayıp daldıkdam sonra beşiğine denedinmi
Sue-2 oyuncak ayıya tsortumu giydirmeyi düşünüyorm inşallah işe yarar