Melisa bak simdi şöyle erkeklerle kadinlarin piskolojisi farki eğer kocan seni seviyorsa seni aldatmiyorsa ve sana şiddet yapmiyorsa geri kalan şeyleri sakin sorun haline getirmemeli erkekler ne ister? Güler yuz tatli dil ister hep kocan gelince guler yuz ol onun cani sikkin olunca sikiştirmak yerine canim neden keyfin yok birj caninimi sikti gibi nazikçe sor kufur aşşağlama olmasin bak en kotusu bu dir dir sen iste bana yardim etmiyorsun sen bana bunu yapmiyorsun ya kadinin kendi işi erkegin kendi işi var tabiko ara sira kocada kadina yardim eder ama buni surekli olarak yapmak erkeği sikar sonra kiyaslama cok ezici bir sey sakin yapmayin işte şu karisina bunu aldi onu aldi millet karisina neler yapiyor filan yani bunlar bos laf millet naparsa yapsin kocan her seyden değerli ala bilecegi her seyden 1 dakikalik kocanin olmadigini dusun insan delirir dimi iste bende hep oyle dusunurum ve kocami üzmem kocamda beni sonda Anne babasi e yaparsa yapsin ne soyler se soylesin sakin cevaplarini verme kotu anlamda diyorum hani olurda soz sokarlar filan sende kocana şikayet etme birak kocan goruyor zaten hem erkekler sevmez kendileri kizsalar bile anne babalarina baskasi karisi bile bisi soylese koziyorlar kendimden biliyorum denenmiş yazdiklarimin hepsi sonra iste kocana çok ilgili oll ve en puf nokta hep kocana guzel gorun yani dişari çikinca makyaj yapip evde çökmuş gezme bazi kadinlari gercekten anlamiyorum ya evde dağinil gezerler disari çikinca angelina coli bi turlu anlatamiyorum ki size disardaki insanlar lazim değil size kocaniz lazkm kocaniz için suslenin disarda bir suru kiz var guzel bakimli kim isterki evse bakimsiz birini bakim derken bir tirnak temizlemekden soz etmiyorum böyle özetleyeyim mesela ben kocam gelmeden 1 2 sat once dus alirim dus alma imkanim olmayinca işte temizlenirim kiyafetimi degisirim yemek kokmasin diğe saçimi tararim hafif bir makyaj yaparim 8 aydir evliyim 20 yasim var ve evlendigim gunden beri bu böyle sacimi tararim her gum ayri bir şekilde toplarim kocma guzel goruneyim dişardakiler beni ilgilendirmiyor disarda 1 kere gorecegim insanlar icin neden suslene biliyoruz ama kocamiz icin yapmiyoruz boylece kocamizin gozunu haramdanda sakinmiş oluruz dedigim gibi dirdir yasak asik surat yasak bakimsizlik yasak ve hep guler uzluluk kocaya itaat ve kulluk bunlar size agir gele bilir ama ben Allahima şukur bunlari yaparak hem kendimi hem kocami mutlu ediyorum zateb kocam mutlu olmazsa bende mutlu olamam..