- Düzenlendi
AhChenUzumluKekim kizzz soluksuz okudum kendin mi uyarladın kafadan yoksa gercek mi bu yazdığın
AhChenUzumluKekim kizzz soluksuz okudum kendin mi uyarladın kafadan yoksa gercek mi bu yazdığın
AhChenUzumluKekim üşenmeden hepsini okudum fakat adam sapık mı?
Benpempe Kendim yazdım🌹
alonedark bilmem.. 😂 devamı yarın
AhChenUzumluKekim çok güzel olmuş gerçekten devamını bekliyorum hatta devamında neler olacak cok cok merak ediyorum cnm 🥰
Benpempe ya çok tesekkur ederim çok mutlu oldum🌹😍
AhChenUzumluKekim kuzum gayet güzel ama bazı yerler bağlanmamış tam olarak akmamis biraz gelistirmen lazım devam etmelisin… :)
AhChenUzumluKekim kız başına gelmiş bi olay sandım bende 🤣
alonedark yani basıma gelmiş bir olayı yazdım diyelim.. Açık vermemek için bilmem diyorum 😂
ipeksi tabi inşallah ilerletirim 🌹
AhChenUzumluKekim Böyle aksiyon tarzı kitap serilerini çok severim her ne kadar korksam da🥲Ama gayet güzel ve başarılı olmuş. Devamını heyecanla bekliyorum/z 😍
Papatyaaa_ Çok teşekkür ederim ❤
AhChenUzumluKekim bayıldım:) otobus hafif doluydu falan arada devrık cumleler olmus ama super :)
bitterdelisi24 Ya evet fark ettim ama bir heyecanla yazdım 🌹 ilkler işte böyle oluyor 😂
AhChenUzumluKekim cok guzel düşünmüşsün kız valla brova 👍👍
AhChenUzumluKekim çok heycanlıı eee sonraa 🤭🤭 çok güzel olmuş. Merakla bekliyoruumm
bitterdelisi24 çok teşekkür ederim😍😍😍
mkblgrlyn çok teşekkür ederim.😍😍
AhChenUzumluKekim bian dedim aha resmen takip ediyo adam geçir kafasına biseyler meğer gerçek dgilmis okurken adamın nefesini hissettim 🤣🤣🤦🙈