Benpempe AhChenUzumluKekim kizzz soluksuz okudum kendin mi uyarladın kafadan yoksa gercek mi bu yazdığın
Benpempe AhChenUzumluKekim çok güzel olmuş gerçekten devamını bekliyorum hatta devamında neler olacak cok cok merak ediyorum cnm 🥰
Minnakkk AhChenUzumluKekim bian dedim aha resmen takip ediyo adam geçir kafasına biseyler meğer gerçek dgilmis okurken adamın nefesini hissettim 🤣🤣🤦🙈
bitterdelisi24 AhChenUzumluKekim bayıldım:) otobus hafif doluydu falan arada devrık cumleler olmus ama super :)
ipeksi AhChenUzumluKekim kuzum gayet güzel ama bazı yerler bağlanmamış tam olarak akmamis biraz gelistirmen lazım devam etmelisin… :)
AhChenUzumluKekim Minnakkk devamını yorumlara yazacağım 🤭🌹 2bebelianakurt Merve_kck Ops çok teşekkür ederim 🤭🌹 papatya_ bitterdelisi24 Benpempe alonedark ipeksi
AhChenUzumluKekim alonedark yani basıma gelmiş bir olayı yazdım diyelim.. Açık vermemek için bilmem diyorum 😂
Papatyaaa_ AhChenUzumluKekim Böyle aksiyon tarzı kitap serilerini çok severim her ne kadar korksam da🥲Ama gayet güzel ve başarılı olmuş. Devamını heyecanla bekliyorum/z 😍
AhChenUzumluKekim bitterdelisi24 Ya evet fark ettim ama bir heyecanla yazdım 🌹 ilkler işte böyle oluyor 😂