AhChenUzumluKekim ilk yazmana göre başarılı. Devamı çok önemli. Bakalım bu adamla nasıl görüşeceksiniz😅
TAKİP
ZRaporu Teşekkür ederim çok mutlu oldum 🤭🌹
AhChenUzumluKekim evet devamı güzel olmuş. Bunda eleştirecek bir şey bulamadım. 🙈😅
ZRaporu Ya gercekten mi 🤭😂 daha da mutlu oldum 🤭🌹🙏🏻
AhChenUzumluKekim çok güzel olmuş cnm heyecanla okudum ikisini de devamını bekliyorum 🤭🙃
Hatunn_7 🤭❤🌹tesekkur ederim
AhChenUzumluKekim heyecan bastı yine😄
AhChenUzumluKekim konudan bağımsız olarak yaşını merak ettim canım tahminim 18 felan mi 🙂
AhChenUzumluKekim devamını yine bekliyoruz 👀😃
ipeksi hayır😁niye o kadar küçük bir yaş belirttin
AhChenUzumluKekim yaaa devamini da yaz cabukkkk
AhChenUzumluKekim Ooo dedim ve kaldım öyle, 😟 devamı gelsin lütfen.. Birde birşey sormak istiyorum tabiki cevaplamak zorunda değilsin ama burda kendi hikayesini yazan Mati.. İsmini tam hatırlamıyorum oda “8” diye hikayesini yazmıştı. Kesinlikle ondan mı esinlendin demiyorum ama bu çok dikkatimi çekti. Sana da ilham mı verdi acaba?
Papatyaaa_ Tabi çok güzel yazmisti ama o hikaye daha farklı bir olaya yöneliyordu🌹🌼
AhChenUzumluKekim O yaşanılan bir durumdu ya hani acaba okurken ilhamını ordan mı aldın demek istedim. Kesinlikle yanlış anlama çok güzel, emeğin var ve sürükleyici gidiyor. Sadece ben benzettim sanırım 🙏🏻
Papatyaaa_ Ya tabi İlhami veren ilk o post oldu bana.. Kendisinin de yardımı dokundu açıkçası bana
AhChenUzumluKekim neymiş bu 05 bende merak ettim :))
AhChenUzumluKekim kız okurken Bi gerildim anlatamam sonra yorumları okudum oh be gerçek değilmiş dedim ama resmen yaşadım yazdıklarını 😂
AhChenUzumluKekim Özgecan Aslanı hatırlatı bana 😔 Allah Rahmet etsin güzel kadın 😔❤️