Nerimanhatun210 Aslan gün boyu alışveriş yapardım sonra bi kahve miss sesiz kimse yok ve yalnız başıma ❤️
Ops Aslan Eşimin yerine geçsem yine sorumluluklarla geçicek günüm😊 pek birşey degismicek ikimiz içinde 😊 hatta hiç boş vakti yok🤭 ben iyisi kendim olarak kalayım🙈
Marbled Aslan Kafasını yastığa koyar koymaz uyuyor ve bu huyunu çok kıskanıyorum. Benim de uyku problemim var. O yüzden uyurdum. Hiç yaratıcı olamayacağım şu an 😂
Bilinmeyenlidenklem alonedark hahaha sana katılıyorum bende bunu yapardım hep onlar mı bizi skecek 😂😂😂
Nayino Aslan Pazarlar hariç sürekli çalışıyor 7de gidiyor 5 de geliyor eşimin yerinde olsam sürünerek eve gelirdim 😔ama o benim yerimde olmak isteyebilir 😂her aradığında yat valla hayat sana güzel diyor yavrum kıyamam😂😂😂
Olivetti Aslan eşimin yerine geçip kendim gibi bir eşle uğraşmak istemezdim 🤓 eşim olmak cok yorucu olurdu benim için🥸
sineklibakkal Zühre olmak da kolay değil tahir olmak da😅 yeri geliyor benden çok sorumluluğu oluyor o yüzden herkes yerinde sağ olsun 😅😅
ZRaporu Aslan bir gün önceden hazırladığım “Karımın tüm dediklerini yapacağıma söz veriyorum.” yazılı kağıda imza atar ertesi gün de kağıdı suratına yapıştırırdım. Hogohoh yaşasın kötülük 🦹♀️ 😂
Trendyol Aslan ben gecmem valla…iyi kadin olarak dogmusum.calismak bana gore degil.yine dunyaya gelsem yine kadin olmam isterdim..benim isim yemek yapip cocuk bakmak evle ugrasmak ❤