Tikitaka benim bu ya ne zaman dinlesem gözyaşım pıt oluyor 😿 sizin şarkılarınız hangisi ❤ gece gece dinleyelim beraber 😊
Defesre Tikitaka işte gidiyorum bir şey demeden… hep böyle bi derinlere götürür ve şuan eşim bişeyler izlerken açtı😍
Tikitaka XistX bu şarkıyı bilmiyordum dinledim şimdi.. İyiki evlenmeden önce dinlememişim düğün günü ağla ağla bir hoş olurdum 😿😿😿😿
dolapfaresi XistX ergenlik zamanlarımda babamla çok büyük sorunlar yaşıyordum bu şarkıyı dinleyip saatlerce ağlardım bana babalık yapmadı hiç sevgi gormedim hala dinleyince ağlarım 😔
deleted77 Tikitaka ben de kelimelerin dahi kifayetsiz kaldığı, acısı olan bir şarkı 🕊 saatlerce, günlerce, aylarca, yıllarca belkide asırlarca öyle bomboş yemeden içmeden hiç bir şey yaşanmamış gibi dinleyebilirim.
Aspirin deleted77 ne zaman dinlesem içime dokunur ama bir hatıra canlanmasa da sebepsiz etkiler beni. Cem adrian bambaska sanatçı
Ariel incilikaftan ahh Kamuran akkor.. Çok severim❤️ nostalji olup da sevilmeyen bir şarkı yoktur sanırım🌸
Orange-woman Tikitaka video koyamadım mirkelamın unutulmaz şarkısı her dinlediğimde burnumun direklerini sızlatır öyle tatlı öyle içten ağlama isteği gelirki
Ariel Tikitaka ‘bir fırtına tuttu bizi’ ‘nazende sevgilim’ ‘muharrem aslan-ben gönlümü sana verdim’ ilk aklıma gelenler..
Marbled Birmelekannesii İlk bebeğimi kaybettikten sonra bunu çok dinlerdim. 🥺 “Seni unutmaya ömrüm yeter mi…” “Benim kaderimde ayrılıklar var. Kime bağlandıysam ayrıldı yollar…” Gece gece aklıma geldi o günler…