Blondie 2bebelianakurt Evet canım şükür cok istiyordum bir kiz bir oğlum olsun diye rabbim nasıp etti☺️ bende izmir😂
Blondie 2bebelianakurt Allah bağışlasın canım kız erkek farketmiyor aslında sağlıklı olsunlarda yeter☺️♥️
2bebelianakurt deleted77 anam yardımcın var mıydı cnm nasıl büyüdüler kaç yas yaslandın 2 bucuk senede kac haftada geldi bu minikler dogal yolla mı oldu cok sordum istersen cevap verme cnm😊
Mavisim20 2bebelianakurt fotoğraf atma cesaretinde bulunanları tebrik ediyorum 😂 ben tanidik biri cikarda gorür diye atamam asla. 26 yaşındayım bende 5 senelik evliyim birtane evladım var 🌸
2bebelianakurt Mavisim20 cıksa nolur ki içim dışım bir valla hatta cıksada iki muhabbet etsek diyorum ben😂
Ayynoluyooo Aslan kız her şeyimiz tutuyo ha bende 22 yaş 2 senelik evli 5 aylikta kıžçem var ben talibim sjsjsns
deleted77 2bebelianakurt 🙈 27- 28 hafta civarı alındılar, tüp bebek tedavisi ile, ikiz isterken üçüz haberi çok mutlu etti, hiç yaşlanmadım aksine gençleştim 🥳 başta eşim olmak üzere annem babam bir yatılı bir de günlük gelen yardımcı ablalarımız var 🌸
bitterdelisi24 Aslan umarım burdakı bazı dengesızler fotoğrafınızı baska türlü kullanmaz .. 2bebelianakurt
Riri 2bebelianakurt aah Merhaba Bende yeni 24 oldum 1yil evliyim cocugum yok Yurtdisinda yasiyorum memnun oldum hos bi bayansinis 👋🏼