Merhaba adetim 3 gün gecikti idrar testi yaptım ve 2 çizgi silik çıktı kan tahlili verdim beta hgc 184 çıktı sizce gebelik varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim
Hamilelik
merve_00 evet var canım benim ilk 20 çıktı suan 18 haftalık hamileyim çok şükür sende hamilesin inşallah rabbim sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı minik mucizelerimizi hayırlısıyla saglıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
seniseviyorum çok teşekkür ederim canım inşllah hepimizin sağlıklı şekilde 🌸
merve_00 benim de bi kaç gün önce öyle çıktı canım silik di 182 cıktı sabah tahlili akşam acil de verdim 226 çıkmıştı doktora gittim henüz kese gözükmüyor ama bi kaç gün sonra gel dedi değer 1000 den fazla olunca kese gözükürmüş beta değerini kontrollü takip ettir inşallah hayırlısı ile Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimize doktora gidip gösterdin mi
Naz_sahaann Canım dün hastanede acil de verdim kana baktılar acil doktoru pozitif gözüküyor dedi bugün adetimin gecikmesinin 4 günü olacak haftaya kadın Doğuma giderim diyorum yoksa gitmeden kan değerlerime beta hgc nin yükselip yükselmediğine baktırmaya gitmelimiyim
Naz_sahaann bu arada amin Canım Allah sağlıklı şekilde hepimizin kucağına almayı nasip etsin 🌸
merve_00 doktora gitmediysen bakmama gerek yok canım daha yeni gebelik oluşmuş henüz ultrason da gözükmez hastaneye gitmeden önce kan ver yüksek çıkar zaten o zaman gidersin ama tabi başka bi hastalığın yoksa eğer guatr fln varsa oda yüksek se simdi den gitmeni tavsiye ederim tahlil istiyorlar ve ona göre ilaç yazıyorlar
Naz_sahaann yok canım her hangi bir hastalığım yok şükür 🙏 tekrar kan vermemimi önerirsiniz
merve_00 Aynen canım değerin 1000 ve üstünde olduğu zaman gebelik belli oluyor bu süre zarfında kendine dikkat et ağır fln kaldırma bi iş yapma çocuk rahme yerleşmesi acısından çünkü
merve_00 1 hafta veya bi kaç gün sonra ver baktin yükselmiş git doktora
Naz_sahaann çok teşekkür ederim Sağlıklı evlat sahipleri olalım inşallh
merve_00 Inşallah canım ama 6 haftalık olunca çocuk belli olur ultrasonda
Naz_sahaann Canım merhaba dediğiniz gibi yeniden kan verdim yükseklip yükselmedigine bakmak için ayın 19 unda verdim ozman 180.14 çıkmıştı bugün acilde sabahtan kan verdim değerim yükselmiş mi diye 1288.81 olmuş
merve_00 gayet iyi yükselmiş canım kesen belli olmuştur bi doktora git istersen 1000 den sonra belli bebiş de kendini gosterebiliyor
Naz_sahaann gittim Canım evet gördü keseyi çok şükür ❤️🙏
merve_00 peki çocuk gözüktü mu yoksa haftaya mı çağırdı görmek için
Naz_sahaann kese görünecek mi keseye bakalım dedi ultrason ile baktı gördüm dedi gösterdi 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi 2 hafta sonra da 7 haftalık oluyor
Naz_sahaann yani 7 haftada bakacak anladığım kadarıyla kalp atışına göre