Slm kizlar .. ben iki sezeryan doğum geçirdim ve fazlasıyla göbeğim kaldı . Spor diyet demeyin onlarında denedim iradem zayıf ve çocuklarla gerçekten olmuyor . Psikolojimi ciddi anlamda bozdum bu göbekle. Ya ilişkide sürekli göbeğimi saklamaya çalışıyorum eşimden🙈🙈😂 şimdi diyorum ki bu işe bır el atayım artık. Önümde iki şık var. Birincisi zayıflama kemeri . İkincisi güzellik merkezlerindeki heykel tıraş yöntemi. Tecrübesi olanlar nolur yardım edin. Zayıflama kemerini deneyen varsa veya heykel tıraş yöntemini deneyen varsa bilgi verin lütfen ☺️☺️bir karar vermem lazım çünkü

Kirpapatyasii ben hamile olmasaydım eğer kademeli korseye başlıcaktım ama hamileyim şuan doğum yapim ilk işim korseye başlamak olucak

Ask_hosmus aa evet sen de yeni hamileydin dimi kazayla 🤰 hamile kalmıştın unutmuşum şimdi hatırladım… Nasıl geçiyor canım ?

ipeksi bulantılı gidiyo 2 hamileliğim den çok çok farklı, tuhaf Bi hamilelik geçiriyorum 😂

Ask_hosmus İlk zamanlar bulantı olur üçüncü aydan sonra rahatlarsın inşallah 🥰 üçüncü mü kız ben ikinci zannediyordum

ipeksi 2 oğlan var bende 3. Yü doğurucam daha cinsiyeti belli değil bakalım bu ne olucak 😂

Ask_hosmus hay maşşallah kaç yaşında üç çocuğa karıştın sen 🐿️ ay o da kız olsun inşallah 🥳🥳araları ne kadar oluyor

ipeksi 23 yaşındayım şuan 😬 1. oğlan 4 yaşında , 2. Oğlan 5 aylık 🙂aralarında 1 yaş olucak sanırım 🙂

Kirpapatyasii korseymiş taytmis bunlar göbegi anlık sakliyor bnce cıkarınca göbek yine göbek. Gidip geri gelmemesi icin tek çozumu bnce spor. Zayıflama kemeri diye birsey duymadim hiç daha önce neymis diye bakıcam smdi. Benimde tek umudum guzellik merkezleri ne kadar kalıcı cozum olur bilemiyorum ama şu dilan polat merkezlerinde yapılan rasping uygulamaları aşiri güzel incelme sağlıyor gibi fotograf paylasiyorlar hep 😂

Ask_hosmus Nasıl yaaa 😮 Ben 24 üm bir çocuğum var çok hizliymissin bacm 😄😄 ama şöyle güzelliği var sen 30 yaşında rahata erersin cocuklar büyür ben birinciyi büyütüp rahata erip tekrar rahatımi bozup aynı şeyleri yaşarım büyük ihtimal 🤪

ipeksi 1 ve 2 de pişman değilim 😂 3.kaza spermi oldu 😂😂 18 de evlendim ben hemen hamile kaldım zaten 19 da anne oldum bana göre normal şuan dinçken çocuklarımı büyütmek istiyorum yaş alınca biraz zor olur bakması diye düşünüyorum

Kirpapatyasii bende normal doğum yaptım cok karnim yoktu ama catlagim selülitim hic yok belki de çok özen gösterdigim içindir de bilmiyorum ama tabi biraz vardi korse ve bol sıkılaştırıcı sporları yaptım 4 aylikken bebegim karnim dümdüz oldu

Anna_karenina1 İlk doğumdan sonra bir ay kadar korse falan takmadım dikislerim acır diye o yüzden göbeğim toparlanmadi. Sonrasinda da özen göstermedim nasıl olsa bu göbek kaldı bir kere diye😞

Kimse öneride bulunmamış. Kimsenin bilgisi yok mu😞😞 ben artık ilişkide göbeğimi saklamaya çalışmaktan yoruldum…